Ethnicraft Indigo Organic Dienblad

By Dawn Sweitzer

Omschrijving

Het Ethnicraft Indigo Organic Dienblad is een ontwerp van Dawn Sweitzer. Zij heeft voor Ethnicraft meerdere series dienbladen samengesteld. Bij iedere serie liet ze zich inspireren door een andere thema, variërend van Afrikaanse en Indonesische stammen tot de vele kleuren van de oceaan. Voor de Organic serie ging Dawn Sweitzer terug naar de natuur. De ongekende schoonheid van onze aarde heeft ze weergegeven door de prachtige kleuren van de natuur een plek te geven op de Organic dienbladen. Dat resulteerde onder andere in het Indigo Organic Dienblad. Door de handvatten in de houten rand pakt u het dienblad gemakkelijk op, terwijl de diepe en warme kleuren van dit dienblad een stijlvolle accessoire maken.

Het blad van het dienblad is gemaakt van glas. Doordat de verf op het glas is aangebracht zijn de kleuren en verschillende verflagen nog goed zichtbaar. Dit geeft diepte aan het dienblad en maakt dat de kleuren letterlijk van het glas spatten. Het hele productieproces is handwerk, waardoor ieder dienblad uniek is. Hierdoor is het echter wel mogelijk dat er kleine imperfecties zichtbaar zijn. Dat is niet erg, want deze imperfecties dragen bij aan de karakteristieke uitstraling van het dienblad. Het dienblad wordt gemaakt in de werkplaats van Ethnicraft in Indonesië. Ook wordt ieder product hier voorzien van een handtekening, om de authenticiteit te garanderen.

Bij dit dienblad is een metalen ophangsysteem voor aan de muur mee te bestellen. Meer weten over het voorgestelde ophangsysteem? Bekijk alle ophangsystemen en de bijbehorende montagehandleidingen op de pagina voor Ethnicraft ophangsystemen.

Ethnicraft Indigo Organic Dienblad


✓ Handgemaakt
✓ Kleurrijke en chique tafereel
✓ Glazen blad
✓ Diameter: Ø 48 cm.
✓ Designer: Dawn Sweitzer

Vragen over het Indigo Organic Dienblad van Ethnicraft?


Neem gerust contact met ons op wanneer u meer informatie wenst over het Ethnicraft Indigo Organic Dienblad.
Wist u dat wij nu ook op geselecteerde artikelen Same Day Delivery en avondlevering aanbieden? Zo kunt u nog sneller genieten van uw aankoop.

Lees meer over de bezorgmethodes
Kenmerken
EAN Code 0656727710434
Productnr. 20360
Materiaal Glas
Designer Dawn Sweitzer
Garantie 2 jaar
Merk Ethnicraft
Hoogte 4 cm.
Diameter 48 cm.

Indigo Organic Dienblad

Nog 1 op voorraad

Levertijd: 5 - 8 werkdagen
€ 119

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven voor dit product.

Schrijf zelf een beoordeling

Kwaliteit