MDF Italia Inmotion Storage Column

By Neuland Industriedesign

Omschrijving

Inmotion Storage Coloumn van ontwerpersduo Neuland Industriedesign voor MDF Italia is een modulair opbergsysteem waarbij de mogelijkheden werkelijk eindeloos zijn!

Een nieuwe manier van opbergen dient zich aan door visueel en functioneel gebruik te maken van zowel de zijkanten als de voorkant. De Inmotion Storage collectie beschikt naast columns over basis, stapelbare, en hangbare units. Inmotion biedt grote opbergruimte aan die functioneel is ingedeeld voor alledaagse objecten, boeken, tijdschriften en elektronisch apparatuur.

Inmotion Storage Column is in verschillende uitvoeringen verkrijgbaar:
- Column L34: Deze kast beschikt over 1 deur en 1 roterende unit. Achter de deur bevinden zich 4 schappen waarvan er 3 schappen gefixeerd zijn en 1 schap -/+ 3 cm verstelbaar is. De roterende unit heeft een hoogte van 71.4 cm en een breedte en diepte van 16 cm. De breedte van deze Column kast is 34 cm.

- Column L45: Deze kast beschikt over 1 deur met daarachter 3 schappen waarvan er 2 schappen -/+ 3 cm verstelbaar zijn. Deze kast bevat géén roterende unit. De breedte van de Column kast is 45 cm.

- Column L53: Deze kast beschikt over 1 deur en 1 roterende unit. Achter de deur bevinden zich 5 schappen waarvan er 1 schap -/+ 3 cm verstelbaar is. De roterende unit heeft een hoogte van 91.4 cm en een breedte en diepte van 22.5 cm. De breedte van deze Column kast is 53 cm.

De Column kasten beschikken alle drie over een plint van 2.5 cm hoog. De kast zelf heeft een hoogte van 185.5 cm. De kast heeft dus een totale hoogte van 188 cm. De diepte van de Column kasten is 48 cm. Verrassend aan de Column kasten mét een roterende unit is dat deze kasten ook ondersteboven te gebruiken zijn! Daarnaast zijn de Column kasten verkrijgbaar in een staande uitvoering of in een hangende uitvoering die u kunt bevestigen aan de uw muur.

Alle Column kasten zijn gemaakt uit vezelplaat in gelakt mat wit.
Voor de afwerking van de draaibare compartimenten hebt u de keuze uit hout of gelakt hout. Daarnaast kunt u verschillende kleuren kiezen voor de draaibare compartimenten: mat oranje, mat ivoor, mat wit, mat blauw, mat geel, mat antraciet, mat zand, mat groen, naturel hout of naturel grijs hout.

De genoemde prijs is een vanafprijs. Deze is op basis van een hangende unit met de afmetingen b. 53 x h. 32 x d. 48 cm.

Vanwege de talloze mogelijkheden is Inmotion niet direct te bestellen in onze webshop. Neemt u hiervoor contact op met onze klantenservice, zij helpen u graag verder.

Dit artikel wordt bij u geleverd door onze eigen bezorgdienst. De meeste meubelen worden ook door onze bezorgers gemonteerd. Het verpakkingsmateriaal nemen we weer netjes mee terug! Na ontvangst van uw bestelling nemen we contact met u op voor het maken van een leverafspraak.

Jeroen - Logistics
Kenmerken
Materiaal Hout
Designer Neuland Industriedesign
Garantie 2 jaar
Merk MDF Italia

Inmotion Unit
Vanafprijs

Levertijd: 4 - 5 weken
€ 809

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven voor dit product.

Schrijf zelf een beoordeling

Kwaliteit