Header Onze Winkel

Interieuradvies op afspraak

Wij begrijpen dat het lastig kan zijn uw huis precies zo in te richten dat het uw thuis wordt.
Dus, bent u van plan om te verhuizen of wilt u uw huidige interieur vernieuwen? Dan kunt u bij ons terecht voor professioneel en persoonlijk interieuradvies.
Of het nu gaat om een volledige woning of een enkele ruimte, ons team van ervaren interieuradviseurs staat voor u klaar!Vrijblijvend oriëntatiegesprek

In een gratis kennismakingsgesprek nemen we ruim de tijd om uw wensen in kaart te brengen.
Neem daartoe gerust foto’s of een plattegrond mee van de ruimtes waarvoor u graag advies ontvangt. Ook kunt u alvast voorbeelden aanleveren van interieurs of meubels die u mooi vindt.
Zo kunnen we u uiteindelijk het beste een gedegen advies geven dat perfect bij u past!


Een volledig interieurplan ontvangen

Nadat uw wensen zijn besproken, wendt de interieuradviseur zich tot de (digitale) tekentafel. Hij of zij zal 2D-tekeningen maken en sfeervolle moodboards en kleurpallets creëren.
De adviseur laat zich daartoe inspireren door uw wensen en ons assortiment. Naast designmeubelen en verlichting, bieden wij ook een breed scala aan behang en prachtige gordijnen.
Dit kunnen onze adviseurs, als u dat wenst, allemaal in hun advies opnemen. Uiteindelijk zal tijdens een volgende afspraak een volledig plan aan u gepresenteerd worden.


Persoonlijk interieur, persoonlijk advies

Een interieuradvies bij MisterDesign is altijd een persoonlijk traject. U heeft direct contact met één van onze interieurexperts, die eventueel op locatie langs kan komen.
Er is uiteraard ruimte vaker om de tafel te zitten, tot we er samen iets moois van hebben gemaakt. Het gaat er uiteindelijk om dat ù zich goed voelt in uw interieur!


Ook een interieuradvies? Zo werkt het:

  1. Maak een afspraak met een van onze interieuradviseurs per e-mailtelefonisch of via onderstaande agenda.

  2. De interieuradviseur brengt uw wensen verder in kaart tijdens een persoonlijke afspraak. Dit kan op een manier die u zelf prettig vindt: in de winkel, per e-mail of telefonisch.

  3. De adviseur van MisterDesign gaat met uw wensen aan de slag.

  4. Het interieurplan wordt aan u gepresenteerd en toegelicht tijdens een nieuwe afspraak in de winkel of per e-mail of telefonisch.

Onze interieuradviseurs

 • Interieuradviseur Margo
  Margo


  Margo is afgestudeerd als projectleider Interieur & Exterieur aan het SintLucas, waarna ze aan het Thomas More College een vervolgopleiding afrondde als Interior Designer met als specialisatie conceptontwikkeling.

 • Interieuradviseur Paul
  Paul


  Paul is in 1985 afgestudeerd aan het Hout- en Meubileringscollege in Rotterdam. Hij is al meer dan 35 jaar werkzaam als interieurontwerper. Paul is gespecialiseerd in kastontwerpen, textiel en verlichting.

 • Interieuradviseur Eva
  Eva


  Eva uit Eindhoven raakte al jong geïnspireerd door de architectuur en het design in de lichtstad. Ze volgde haar droom en studeerde in 2014 af als interieurontwerpster aan het Istituto Europeo Di Design in Milaan.

 • Interieuradviseur Fleur
  Fleur


  Fleur studeerde Interieur en Architectuur aan het Thomas More College in Mechelen. Ze heeft een passie voor architectuur en denkt zodoende in totaalconcepten waarbij ze graag grafische elementen toepast.

Interieuradvies-misterdesign-sfeerbeeld-moodboard