Professioneel advies nodig voor uw woning


Hoe richt ik mijn huis in? Welke lamp past het best boven mijn tafel? Of welke kleur verf zet ik op de wand? Vraagstukken die bij u misschien heel actueel zijn en waarvan het antwoord misschien heel vanzelfsprekend of 'dichtbij' is. Daarom bieden we in onze winkel en indien gewenst ook bij u thuis interieuradvies aan.

Ons team van zes ervaren stylisten staat voor u klaar. Bel of mail ons voor het maken van een afspraak altijd eerst eventjes. Of loop gewoon even binnen. Dan maken we tijd voor u op een tijdstip dat het u uitkomt. Uiteraard kunt u voor een enkele vraag ook altijd bij ons terecht. We maken graag kennis met u om uw persoonlijke wensen goed te kunnen inventariseren met als doel een gedegen advies te geven. Het gaat er namelijk om dat ù zich goed voelt in uw interieur. Onze stylisten zullen daar dan ook op een prettige manier mee omgaan en u steeds de mogelijkheid bieden om uw eigen lijn te volgen. Wij bieden de kennis en ideeën aan de hand van de collecties en maken er samen met u iets moois van.

Bij een restyling wordt er gekeken naar de huidige situatie en uw wensen voor vernieuwing. Met die kennis en rekeninghoudend met uw budget geven wij hier invulling aan door middel van advies met schaaltekeningen en moodboards. Bij advies over de inrichting van nieuwbouw kijken we met u naar de omgeving en indeling van uw woning en uiteraard opnieuw uw persoonlijke wensen en budget om vervolgens ook dan met een complete visualisatie te komen van ons advies.

Onze adviseurs

 • Deima Cinkute

  Deima Cinkute
  Interieuradviseur

 • René Nielen

  Anouk Moonen
  Interieuradviseur

 • René Nielen

  Marco van Rosmalen
  Interieuradviseur

 • Margo Bekkers

  Margo Bekkers
  Interieuradviseur

 • Joost Bouwens

  Joost Bouwens
  Interieuradviseur

Ook een interieuradvies? Zo werkt het:

  1. Neem contact met ons op voor het maken van een afspraak
  2. Er vindt een vrijblijvend eerste kennismakingsgesprek plaats in onze winkel
  3. Een adviseur van MisterDesign gaat met uw wensen aan de slag
  4. Het plan van de adviseur wordt aan u gepresenteerd

  5. Op aanvraag is het mogelijk om 3d tekeningen of lichtplannen te laten maken. Afhankelijk van uw aanvraag kunnen hier kosten aan verbonden zijn.

Maak een afspraak

Wilt u meer informatie of een afspraak maken?

* Verplichte velden