Interieuradvies op afspraak

MisterDesign is specialist in exclusieve interieurs op maat. Of het nu gaat om uw woonkamer, kantoor of volledige woning, onze interieurspecialisten voorzien u graag van een totaaladvies. Wij ontzorgen hierbij volledig: van ontwerp en materiaalkeuze tot bestelling en realisatie van uw luxe interieur. Maak een afspraak voor een oriëntatiegesprek in onze karakteristieke winkel!

Interieuradvies door Pleun

“Ik ontwerp graag samen met u een hoogwaardig interieur op maat dat volledig aansluit bij uw wensen en interieurstijl.”

Pleun
Interieuradviseur


PLAN HIER UW AFSPRAAK

Vul onderstaand formulier in voor het inplannen van een afspraak met een van onze interieuradviseurs.

Onze werkwijze

Benieuwd hoe een interieuradvies bij MisterDesign in zijn werk gaat? Van oriëntatiegesprek tot realisatie. Bekijk
hieronder stap voor stap hoe wij samen met u tot het beste eindresultaat komen.

 • Werkwijze

  1. Oriëntatiegesprek

  Na het aanvragen van een afspraak voor interieuradvies nemen we telefonisch of per e-mail contact met u op om de globale wensen te bespreken en vragen te stellen.

 • Werkwijze

  2. Adviesgesprek

  Tijdens een eerste gesprek met een van onze adviseurs bekijken we de ruimte op plattegrond, bespreken we uw wensen en bekijken we de collectie in onze winkels.

 • Werkwijze

  3. Ontwerp & materiaal

  Onze adviseur werkt een persoonlijk plan uit aan de hand van de wensen die besproken zijn tijdens het adviesgesprek.


 • Werkwijze

  4. Presentatie interieurplan

  Tijdens een tweede adviesgesprek wordt het uitgewerkte plan gepresenteerd. We bespreken het moodboard, kleurstalen, materialen en de plattegrond.

 • Werkwijze

  5. Projectleiding

  Gedurende het gehele adviestraject is er een vast contactpersoon. Wanneer het plan in bestelling staat, houdt de adviseur u op de hoogte van levertijden en de bezorging.

 • Werkwijze

  6. Bezorging

  Bij de oplevering komen we met onze eigen bezorging de order leveren en indien gewenst monteren. Het verpakkingsmateriaal nemen we mee terug, zodat u direct kunt genieten.Maak een afspraak
Onze projecten

Laat u inspireren door onze opgeleverde projecten. Of u nu liever een interieur heeft met natuurlijke materialen of met een meer luxe afwerking, in elke stijl helpen we u graag verder!

Dit zeggen onze klanten

Hieronder een greep uit de terugkoppeling die wij van onze klanten ontvangen. Heeft u vragen of opmerkingen naar aanleiding
van uw ervaring? Onze klantenservice hoort graag van u.

 • Werkwijze

  "FULL SERVICE"

  Top verkoop afdeling en snelle en full service levering. Ik heb zojuist nogmaals bij hen besteld en ik hoop dat het weer gelijk aan mijn eerste bestelling gaat. Toppers.


 • Werkwijze

  "ALLES IS PERFECT"

  Van de bestelling tot de levering... Geen verrassingen, veel berichten om in contact te blijven.
 • Werkwijze

  "ERG TEVREDEN"

  Ik ben heel erg tevreden over mijn bezoek bij jullie. MisterDesign heb ik als zeer prettig ervaren. Peggy heeft mij geadviseerd, meegedacht en nam alle tijd en straalde ook rust en enthousiasme uit.

Maak een afspraak