interlubke change kastensysteem header

Interlübke Change Kast

Het Interlübke Change Kastsysteem is een ontwerp van Werner Aisslinger. Zoals de naam van het design doet vermoeden is Change ontstaan vanuit het idee de samenstelling van de kast gemakkelijk te kunnen veranderen. Zodoende kunnen meerdere modules gecombineerd of juist losgekoppeld worden. Een concept dat perfect past bij onze hedendaagse levensstijl. Het is de ideale kast voor mensen die ervan houden om af en toe met hun interieur te schuiven.

De flexibiliteit van het kastsysteem maakt dat Change toegepast kan worden als bijvoorbeeld room divider, wandmeubel, dressoir of als tv-meubel. Op pootjes of gemonteerd aan de wand, met handvatten, gleuven of een push-to-open techniek en gemaakt van de meest hoogwaardige materialen.

Interlubke Change Kast
Interlubke Change Kast
Interlubke Change Kast


Interlübke bij MisterDesign

MisterDesign is Official Dealer van Interlübke. U kunt bij ons terecht voor persoonlijk advies over de Interlübke Change kasten. Onze interieuradvieseurs hebben alle kennis in huis om samen met u een kast samen te stellen die perfect bij uw wensen aansluit en in uw eigen interieur past. Kom gerust langs in onze showroom of maak direct een afspraak met een van onze interieuradviseurs via onderstaande formulier. 

Interlubke Change Kast
Interlubke Change Kast
Interlubke Change Kast


Wilt u meer informatie?

Wilt u graag meer informatie over de kastsystemen van Interlübke of heeft u een vraag? Stel hem via onderstaand formulier, dan neemt een van onze interieuradviseurs zo snel mogelijk contact met u op!

  • Klantenservice

    • Reload captcha