interlubke Grid kastensysteem header

Interlübke Grid Kast

Het Interlübke Grid Kastsysteem is een ontwerp van Janke.Coste Design. Op dit design is de eenvoudige 9x3x3 regel van toepassing. Dit houdt in dat u keuze heeft uit drie standaard systeembreedtes, drie verschillende dieptes en negen eindhoogtes die eindeloos met elkaar gecombineerd kunnen worden. Een prettig systeem om met veel mogelijkheden toch gemakkelijk tot het ontwerp te komen dat perfect bij u past.

Naast de mogelijkheden voor wat betreft de afmeting van uw kast, heeft u ook brede keuze in materiaal en kleur. Ook wat betreft de inhoud van het kastsysteem zijn er meerdere opties. Kies bijvoorbeeld voor lades die eventueel iets naar voren komen waardoor er een uniek grafisch effect ontstaat. Of hou het juist rustig door een synchrone en eenvoudige opstelling te kiezen. Opvallend esthetisch detail aan dit kastensysteem is dat de planken aan de voorzijde schuinaflopen.    

Interlubke Grid Kast
Interlubke Grid
Interlubke Grid


Interlübke bij MisterDesign

MisterDesign is Official Dealer van Interlübke. U kunt bij ons terecht voor persoonlijk advies over de Grid Kast. Onze interieuradviseurs hebben alle kennis in huis om samen met u een kast samen te stellen die perfect bij uw wensen aansluit en in uw eigen interieur past. Kom gerust langs in onze showroom of maak direct een afspraak met een van onze interieuradviseurs via onderstaande formulier. 

Interlubke Grid
Interlubke Grid
Interlubke GridWilt u meer informatie?

Wilt u graag meer informatie over de kastsystemen van Interlübke of heeft u een vraag? Stel hem via onderstaand formulier, dan neemt een van onze interieuradviseurs zo snel mogelijk contact met u op!

  • Klantenservice