Interlübke Intaro Kastsysteem

By R & D

Omschrijving

Het Interlübke Intaro Kastsysteem is een eenvoudig ontwerp van R & D. Het Intaro Kastsysteem staat voor het welbekende gezegde: ‘less is more’. Met Intaro creëert u een garderobe welke geheel naar eigen wens ontworpen kan worden. Het systeem biedt eindeloze uitvoeringen waarbij natuurlijk de Interlübke kwaliteit voorop staat. Bovendien biedt het kastsysteem niet alleen een opgeruimd interieur: het Intaro Kastsysteem is zo aan te passen dat het voor verschillende sferen in een ruimte kan zorgen. Kies bijvoorbeeld voor een witte kleur om een rustgevende gevoel te creëren in uw garderobe of kies voor een opvallende kleur om een vrolijke, frisse look te geven aan de ruimte.

Het eenvoudige Intaro Kastsysteem is verder aanpasbaar met een van de drie handgreepopties en is verkrijgbaar in drie hoogtes en twee breedtes. In de kledingkast bevindt zich een geperforeerde rails welke veel flexibiliteit biedt zonder zichtbare boorgaten. Inlegplanken, ophangrails, uittrekbare planken en lades zijn eenvoudig te monteren en te verplaatsen wanneer gewenst. Vanwege de vele configuratiemogelijkheden hebben wij speciaal voor u één uitvoering geselecteerd welke direct verkrijgbaar is. Deze variant is volledig uitgevoerd in de kleur sneeuwwit met een dott-greep in metallic goud. Vijf legplanken, twee ophangrails en lades maken deze uitvoering bijzonder functioneel. De diepte bedraagt 65,3 centimeter, de breedte 252 centimeter en de hoogte is 243 centimeter. Graag zelf uw perfecte kledingkast samenstellen? Neem gerust contact op met onze interieurspecialisten of kom langs in een van onze winkels. Dan helpen we u graag verder.

Interlübke Intaro Kastsysteem


✓ ‘Less is more’
✓ Flexibel systeem
✓ Past zich aan verschillende sferen aan
✓ Geheel naar eigen wens samen te stellen

Vragen over het Intaro Kastsysteem van Interlübke?


Neem gerust contact met ons op wanneer u meer informatie wenst over het Interlübke Intaro Kastsysteem.

Dit artikel wordt bij u geleverd door onze eigen bezorgdienst. De meeste meubelen worden ook door onze bezorgers gemonteerd. Na ontvangst van uw bestelling nemen we contact met u op voor een leverafspraak. Daan - Logistics

Kenmerken
Designer R & D
Garantie 2 jaar
Merk Interlübke
Diepte / Lengte 65,3 cm.
Breedte 252 cm.
Hoogte 243 cm.

Intaro Kastsysteem

Sneeuwwit

Levertijd: 7 - 9 weken
€ 5.407

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven voor dit product.

Schrijf zelf een beoordeling

Kwaliteit