interlubke just cube kastensysteem header

Interlübke Jorel Kast

Het Interlübke Jorel Kastsysteem is een ontwerp van de Duitse ontwerper Philipp Mainzer. Het prijswinnende design wordt gekenmerkt door wat er juist níet te zien is: handgrepen. Extra bijzonder is dat er geen vieze vingerafdrukken zichtbaar zullen zijn op deze kast. U opent de lades namelijk niet met een push-to-open technologie maar juist door de randen die aan de zijkanten subtiel uitsteken, naar u toe te trekken. Zo blijven de panelen aan de voorzijde in principe onaangetast.

Het systeem kan als staande of hangende kast worden toegepast maar ook als room divider of tv-meubel. Wat de lades betreft kunt u kiezen voor een symmetrische samenstelling of juist voor een meer speelse, schijnbaar willekeurige combinatie. Het ontwerp komt zoals we van Interlübke gewend zijn, tot stand met de meest hoogwaardige materialen.

Interlubke Jorel Kast
Jorel Kasten
Interlubke Jorel Kast


Interlübke bij MisterDesign

MisterDesign is Official Dealer van Interlübke. U kunt bij ons terecht voor persoonlijk advies over de Interlübke kasten. Onze interieuradvieseurs hebben alle kennis in huis om samen met u een kast samen te stellen die perfect bij uw wensen aansluit en in uw eigen interieur past. Kom gerust langs in onze showroom of maak direct een afspraak met een van onze interieuradviseurs via onderstaande formulier. 

Interlubke Jorel Kast
Interlubke Jorel Kast
Interlubke Jorel Kast


Wilt u meer informatie?

Wilt u graag meer informatie over de kastsystemen van Interlübke of heeft u een vraag? Stel hem via onderstaand formulier, dan neemt een van onze interieuradviseurs zo snel mogelijk contact met u op!

  • Klantenservice