interlubke just cube kastensysteem header

Interlübke Just Cube Kast

Het Interlübke Just Cube Kastsysteem is een ontwerp van Werner Aisslinger. De Just Cube familie zag het levenslicht begin deze eeuw en is zich sindsdien blijven ontwikkelen. In deze vernieuwde uitvoering heeft u nog meer vrijheid het systeem helemaal naar uw wens samen te stellen. In 2020 werd het ontwerp beloond met een gouden German Design Award.  

U kunt met het Just Cube systeem een wandkast creëren, maar ook een room divider of een vitrinekast. Het is zelfs mogelijk een gestoffeerd bankje te integreren in het ontwerp; een ideale oplossing voor in de gang, kleedruimte of slaapkamer. Kies voor een variant met of zonder stalen frame, met of zonder zichtbare handgrepen, lades in tal van kleuren en verschillende materialen; de mogelijkheden zijn eindeloos en toch heeft Just Cube een significante, eigen uitstraling. Het is een strak, tijdloos ontwerp dat door de vele opties in ieder interieur opgenomen kan worden.

Interlubke Just Cube Kast
Interlubke Just Cube Kast


Interlübke bij MisterDesign

MisterDesign is Official Dealer van Interlübke. U kunt bij ons terecht voor persoonlijk advies over de Interlübke kasten. Onze interieuradviseurs hebben alle kennis in huis om samen met u een kast samen te stellen die perfect bij uw wensen aansluit en in uw eigen interieur past. Kom gerust langs in onze showroom of maak direct een afspraak met een van onze interieuradviseurs via onderstaande formulier. 

Interlubke Just Cube Kast
Interlubke Just Cube Kast
Interlubke Just Cube KastWilt u meer informatie?

Wilt u graag meer informatie over de kastsystemen van Interlübke of heeft u een vraag? Stel hem via onderstaand formulier, dan neemt een van onze interieuradviseurs zo snel mogelijk contact met u op!

  • Klantenservice