interlubke Mell kastensysteem header

Interlübke Mell Kast

Het Interlübke Mell Kastsysteem is een ontwerp van het ontwerpersduo Markus Jehs en Jürgen Laub. Het design wordt vooral gekenmerkt door de langwerpige handgreepstroken die discreet in de lades wegvallen. Een prachtig grafisch effect wordt bereikt wanneer de handgreep overloopt in de naast elkaar geplaatste lades.

Mell komt tot stand met de beste natuurlijke materialen zoals hout, steen en staal en door een ongekend stukje vakmanschap. De hoogwaardige fronten en panelen worden met de hand aan elkaar verbonden zodat ieder onderdeel naadloos op het andere aansluit.

Afhankelijk van het design kan de kast staan op een superelegant smal stalen frame, of zonder frame direct op de vloer. U kunt de Mell kast ook aan de wand monteren zonder onderstel. De handgreepstroken zijn verkrijgbaar in chroom of matte lak.

Interlubke mell Kast
Interlubke mell
Interlubke mell


Interlübke bij MisterDesign

MisterDesign is Official Dealer van Interlübke. U kunt bij ons terecht voor persoonlijk advies over de Mell Kast. Onze interieuradviseurs hebben alle kennis in huis om samen met u een kast samen te stellen die perfect bij uw wensen aansluit en in uw eigen interieur past. Kom gerust langs in onze showroom of maak direct een afspraak met een van onze interieuradviseurs via onderstaande formulier. 

Interlubke mell
Interlubke mell
Interlubke mellWilt u meer informatie?

Wilt u graag meer informatie over de kastsystemen van Interlübke of heeft u een vraag? Stel hem via onderstaand formulier, dan neemt een van onze interieuradviseurs zo snel mogelijk contact met u op!

  • Klantenservice