interlubke studimo kastensysteem

Interlübke Studimo Kast

Het Interlübke Studimo Kastsysteem is een ontwerp van Franz Hero en Karl Odermatt van Team Form Ag. De Zwitserse designers hebben met deze Studimo Kast, samen met het Duitse Interlübke, een kast ontwikkeld met haast eindeloze mogelijkheden. Met een hoogte van 40 centimeter tot bijna drie meter, een diepte van 25 tot 63 centimeter en een eindeloze breedte kan deze kast over perfect toegepast worden. Mocht u echt de hoogte in gaan, dan kan er een bijpassende trap met rail aan de kast gemonteerd worden. Er kunnen schuifdeuren, klepdeuren en draaideuren in tal van hoogtes toegepast worden. Daarnaast behoren lades, een bureaublad, ingebouwde ledstrips en zelfs een TV-vak en een zwenkbeslag voor het beeldscherm tot de mogelijkheden. 

Qua vormgeving wordt de Studimo gekenmerkt door strakke ononderbroken lijnen. In het ontwerp zijn geen handvatten of onnodige vormen opgenomen. Naast toepassing van dit systeem als boekenkast of hoge wandkast, kan de Interlübke Studimo ook heel goed als dressoir toegepast worden.

interlubke studimo kastensysteem
interlubke studimo kastensysteem
interlubke studimo kastensysteem


Interlübke Studimo bij MisterDesign

MisterDesign is Official Dealer van Interlübke, waardoor u bij ons terecht kunt voor persoonlijk advies over de Studimo Kast. De interieuradviseurs in onze winkels hebben alle kennis in huis om samen met u een kast samen te stellen die geheel aansluit bij uw wensen en past in uw eigen interieur. Breng gerust eens een bezoekje aan onze winkels of maak direct een afspraak met een van onze interieuradviseurs via het formulier onderaan deze pagina. 

interlubke studimo kastensysteem
interlubke studimo kastensysteem
interlubke studimo kastensysteemMeer informatie over Interlübke Studimo?

Wilt u graag meer informatie over de Studimo kast of een van de andere kastsystemen van Interlübke? Laat dan via onderstaand formulier weten wat u graag zou willen weten en een van onze interieuradviseurs zal zo snel mogelijk contact met u opnemen!

  • Klantenservice