interlubke Tado kastensysteem header

Interlübke Tado Kast

Het Interlübke Tado Kastsysteem is een ontwerp van designstudio Kashkash van Sebastian Schneider en Florian Kallus. Het systeem wordt gekenmerkt door het open karakter waardoor de kast zich perfect leent als room divider. Tegelijkertijd kan Tado ook zeker dienst doen als (boeken)kast of dressoir langs de wand.

De combinatie van open planken en gesloten lades zorgt voor een grafisch geheel dat volledig naar wens samengesteld kan worden.

Met het Tado kastensysteem kunt u uw favoriete accessoires, boeken en tijdschriften etaleren en tegelijkertijd spullen opbergen in de strak vormgegeven gesloten lades. 

Interlubke Tado Kast
Interlubke Tado
Interlubke Tado


Interlübke bij MisterDesign

MisterDesign is Official Dealer van Interlübke. U kunt bij ons terecht voor persoonlijk advies over de Tado Kast. Onze interieuradviseurs hebben alle kennis in huis om samen met u een kast samen te stellen die perfect bij uw wensen aansluit en in uw eigen interieur past. Kom gerust langs in onze showroom of maak direct een afspraak met een van onze interieuradviseurs via onderstaande formulier. 

Interlubke Tado
Interlubke Tado
Interlubke TadoWilt u meer informatie?

Wilt u graag meer informatie over de kastsystemen van Interlübke of heeft u een vraag? Stel hem via onderstaand formulier, dan neemt een van onze interieuradviseurs zo snel mogelijk contact met u op!

  • Klantenservice