Linteloo Jan’s New Sofa Bank

By Paola Navone

Omschrijving

De Jan’s New Sofa van Linteloo door Paola Navone is een voor Linteloo typerende bank vanwege zijn warmte en zijn uitnodigende karakter. De Jan’s New Sofa is dé perfecte bank om op te leven, te praten, te ontspannen, te slapen en te genieten.

De Jan’s New Sofa kunt u zelf samenstellen door het combineren van verschillende elementen. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen uit een hoekelement of een tussenelement, met of zonder arm. Op deze manier kunt u een bank ontwerpen waarbij u de keuze heeft uit verschillende designmogelijkheden, denk bijvoorbeeld aan een 2-zits, een 3-zits, een 4-zits, een loungebank of een hoekbank. Bovendien is de bank gefaciliteerd met verwisselbare covers, waardoor de bank in een handomdraai voorzien kan worden van een geheel nieuwe look. De eindeloze mogelijkheden zorgen ervoor dat de Jan’s New Sofa een bank is die voor vrijwel iedereen en voor vrijwel elke ruimte geschikt is.

De bank is vervaardigd uit een massief houten frame, bedekt met polyurethaan. De Jan’s New Sofa wordt bekleed met hoogwaardige kwaliteit stof of leder naar keuze.

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden? Neem dan contact op met onze klantenservice, zij helpen u graag verder.

De vanafprijs is gebaseerd op een 3-zits bank, laag, ondiep, in de goedkoopste stofgroep.

Dit artikel wordt bij u geleverd door onze eigen bezorgdienst. De meeste meubelen worden ook door onze bezorgers gemonteerd. Na ontvangst van uw bestelling nemen we contact met u op voor een leverafspraak. Daan - Logistics

Kenmerken
Materiaal Stof
Designer Paola Navone
Garantie 2 jaar
Merk Linteloo
Opties Afneembare hoes, Gestoffeerd, Met arm

Jan's New Sofa
Vanafprijs

Levertijd: 10 weken
€ 6.030
Meer van dit merk
Meer van deze designer

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven voor dit product.

Schrijf zelf een beoordeling

Kwaliteit