Menu Jewellery Box Sieradendoos

By Theresa Rand

Omschrijving

De Menu Design Jewellery Box Sieradendoos is een ontwerp van Theresa Arns. In deze sieradendoos bergt u uw waardevolle sieraden op. De deksel houdt ze niet alleen stofvrij en veilig, maar heeft aan de binnenkant ook een handige spiegel. Deze losse spiegel zet u gemakkelijk rechtop en komt goed van pas bij het plaatsen van uw oorbellen of wanneer u make-up aanbrengt, want deze artikelen kunnen natuurlijk ook een plaatsje krijgen in de box. Het ontwerp is gemaakt van gebeitst eikenhout en is afgewerkt met een witte of zwarte kleur. In combinatie met zijn typische vorm geeft dit het design een romantische uitstraling. De box bestaat uit verschillende compartimenten waarover u uw eigendommen kunt verdelen. De sieradendoos is 28 centimeter breed, 4.5 centimeter hoog en 15 centimeter diep.

De Jewellery Box Sieradendoos is een ontwerp van Theresa Arns voor Menu Design. In het streven naar haar doel om design met een duidelijke functie aan te bieden, werkt Menu Design vaak samen met opkomende designers. Met de van oorsprong Duitse Theresa Arns bijvoorbeeld, die sinds 2015 haar eigen studio in Kopenhagen heeft. Ze legt de focus op het gebruik van hoogwaardige materialen, waarmee ze functioneel design met een verhaal creëert.

Menu Design Jewellery Box Sieradendoos


✓ Voor kleine artikelen zoals sieraden en make-up
✓ Romantisch design met ingebouwde spiegel
✓ Wit of zwart gebeitst eikenhout
✓ Materiaal: eikenhout
✓ Design: Theresa Arns

Vragen over de Jewellery Box Sieradendoos van Menu Design?


Neem gerust contact met ons op wanneer u meer informatie wenst over de Menu Design Jewellery Box Sieradendoos.

Wist u dat wij nu ook op geselecteerde artikelen Same Day Delivery en avondlevering aanbieden? Zo kunt u nog sneller genieten van uw aankoop.

Lees meer over de bezorgmethodes
Kenmerken
Materiaal Hout
Designer Theresa Rand
Garantie 2 jaar
Merk Menu
Diepte / Lengte 28 cm.
Hoogte 4.5 cm.
Breedte 15 cm.

Jewellery Box

Wit

Levertijd: 1 - 2 weken
€ 110

Jewellery Box

Zwart

Levertijd: 1 - 2 weken
€ 110

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven voor dit product.

Schrijf zelf een beoordeling

Kwaliteit