Moooi Carpets Jewels Garden Vloer- en Wandkleed

By Christian Lacroix

Omschrijving

Het Moooi Carpets Jewels Garden Vloer- en Wandkleed is een ontwerp van Maison Christian Lacroix. Moooi heeft met het concept Moooi Carpets een rijke en verfijnde collectie tapijten op de markt gebracht. De collectie bestaat uit een uitgebreide verzameling unieke, iconische én adembenemende ontwerpen. Moooi heeft altijd al het doel om extra schoonheid op ons over te brengen door middel van het versieren van onze huizen, kantoren, hotelkamers en restaurants met iconische en innovatieve meubels, accessoires en verlichting. Met deze nieuwe collectie bestaande uit een breed scala van tapijten, geschikt voor ieders smaak en stijl, weet Moooi Carpets nog meer schoonheid bij ons binnen te krijgen. Voor het verkrijgen van deze schoonheid werkt Moooi Carpets enkel met de meest gerenommeerde namen wat betreft designers.

De vloer- en wandkleden uit de Signatures Collection brengen met hun surrealistische, in het oog springende ontwerpen een gevoel van diepte, intensiteit en beweging. Raak betoverd door deze prachtige vloerkleden en wordt een toeschouwer van hun eindeloze verhaal. De karpetten uit de Signatures Collection behoren tot een kleurrijke, artistieke familie van siertapijten die je verliefder laten worden met elke hartslag. Met hun sterke persoonlijkheid bepalen de vloerkleden zowel de 'look' als de sfeer van hun omgeving.

Het Jewels Garden Vloer- en Wandkleed is verkrijgbaar in twee afmetingen en diverse materiaaluitvoeringen; zo kunt u kiezen uit een kleed gemaakt van ‘low pile polyamide’ of ‘soft yarn polyamide’. Low pile polyamide is een laagpolig materiaal dat de tinten fantastisch laat opkomen, en het hoogpolige soft yarn polyamide zorgt samen met subtiele tinten en extra comfort voor een sfeervolle en aangename ervaring. Polyamide garens zijn dankzij de synthetische aard goed schoon te houden en bovendien behoudt het zijn kwaliteit en kleur beter dan andere materialen. Behalve polyamide is het vloerkleed ook op aanvraag verkrijgbaar in wol. Het kleurrijke kleed staat niet alleen leuk als vloerkleed, maar dient tevens aan de wand als échte blikvanger.

Moooi Carpets Jewels Garden Vloerkleed


✓ Kleurrijk en surrealistisch design
✓ Meerdere materiaaluitvoeringen
✓ In twee afmetingen
✓ Onderdeel van de Signature Collection

Vragen over het Jewels Garden Vloerkleed van Moooi Carpets?


Neem gerust contact met ons op wanneer u meer informatie wenst over het Moooi Carpets Jewels Garden Vloerkleed.
December actie
Ontvang in de maand december een MaMa vaas cadeau in exclusieve mat witte uitvoering bij online aankopen vanaf €2500.
Bekijk de voorwaarden
Kenmerken
Materiaal Stof
Designer Christian Lacroix
Garantie 2 jaar
Merk Moooi Carpets
Diepte / Lengte 250/300 cm.
Breedte 250/300 cm.
Bijlagen Productinformatie

Jewels Garden Vloer- en Wandkleed

250 x 250 cm. - Low Pile

Levertijd: 5 - 6 weken
€ 2.999

Jewels Garden Vloer- en Wandkleed

300 x 300 cm. - Low Pile

Levertijd: 5 - 6 weken
€ 3.440

Jewels Garden Vloer- en Wandkleed

250 x 250 cm. - Soft Yarn

Levertijd: 5 - 6 weken
€ 3.939

Jewels Garden Vloer- en Wandkleed

300 x 300 cm. - Soft Yarn

Levertijd: 5 - 6 weken
€ 4.600

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven voor dit product.

Schrijf zelf een beoordeling

Kwaliteit