Moooi Carpets Jewels Garden Vloerkleed

By Christian Lacroix

Omschrijving

Het Jewels Garden Karpet is een prachtig ontwerp van Maison Christian Lacroix behorende tot de Signatures Collection van het merk Moooi Carpets.

Moooi heeft met het concept Moooi Carpets een rijke en verfijnde collectie tapijten op de markt gebracht. De collectie bestaat uit een uitgebreide verzameling unieke, iconische én adembenemende ontwerpen. Moooi heeft altijd al het doel om extra schoonheid op ons over te brengen door middel van het versieren van onze huizen, kantoren, hotelkamers en restaurants met iconische en innovatieve meubels, accessoires en verlichting. Met deze nieuwe collectie bestaande uit een breed scala van tapijten, geschikt voor ieders smaak en stijl, weet Moooi Carpets nog meer schoonheid bij ons binnen te krijgen. Voor het verkrijgen van deze schoonheid werkt Moooi Carpets enkel met de meest gerenommeerde namen wat betreft designers.

De vloerkleden uit de Signatures Collection brengen met hun surrealistische, in het oog springende ontwerpen een gevoel van diepte, intensiteit en beweging. Raak betoverd door deze prachtige vloerkleden en wordt een toeschouwer van hun eindeloze verhaal.
De karpetten uit de Signatures Collection behoren tot een kleurrijke, artistieke familie van siertapijten die je verliefder laten worden met elke hartslag. Met hun sterke persoonlijkheid bepalen de vloerkleden zowel de 'look' als de sfeer van hun omgeving.

Jewels Garden is verkrijgbaar in twee afmetingen:
- 250 x 250 cm.
- 300 x 300 cm.

Om de zomer te vieren, krijgt u bij aankoop vanaf €250 tijdelijk een van onze Summer Gifts cadeau. U ontvangt bij besteding tussen €250 en €500 een Bau Pot van Ferm Living en vanaf €500 deze PC Portable Lamp van HAY.

Chris - Logistics
Kenmerken
Materiaal Stof
Designer Christian Lacroix
Garantie 2 jaar
Merk Moooi Carpets
Diepte / Lengte 250/300
Breedte 250/300
Bijlagen Productinformatie

Jewels Garden

250 x 250 cm

Levertijd: 5 - 6 weken
€ 2.480

Jewels Garden

300 x 300 cm

Nog 1 op voorraad

Levertijd: Vandaag besteld, uiterlijk 29 mei in huis
€ 2.830

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven voor dit product.

Schrijf zelf een beoordeling

Kwaliteit