Pastoe Joost Selectie Vision Kast “De Stijl”

By Studio Pastoe

Omschrijving

De Pastoe Joost Selectie Vision Kast “De Stijl” is een ontwerp van Karel Boonzaaijer & Pierre Mazairac. De succesvolle Vision serie van Pierre Mazairac & Karel Boonzaaijer is in 2017 uitgebreid met “De Stijl” collectie om te vieren dat deze kunstbeweging 100 jaar eerder is opgericht, in 1917. Leden van deze groep waren Theo van Doesburg, Piet Mondriaan, Bart van der Leck, Gerrit Rietveld en Vilmos Haszar. De primaire kleuren rood, geel en blauw – die zo bekend zijn van Mondriaans schilderijen – stonden in de originele ontwerpen centraal.

Om de zoveel tijd maakt Joost van der Vecht, creative director bij Pastoe, een nieuwe Joost Selectie. Hierin selecteert Van der Vecht kasten met zijn favoriete kleurencombinaties, welke direct bestelbaar zijn. De nieuwe Joost Selectie voor de Vision Kast is een kleurcombinatie van desert, black oak, snow shite en storm. De kast heeft twee lades en drie deuren, waarvan er twee een legplank hebben. De kast staat op een zwart slank metalen onderstel zodat er ook onder de kast schoongemaakt kan worden. De kast heeft een lengte van 108 centimeter, een breedte van 36 centimeter en de hoogte bedraagt 117 centimeter.

Pastoe geeft 10 jaar garantie op de producten, omdat zij altijd met de beste materialen werken. De kasten worden met zorgvuldigheid ontworpen en opgebouwd. Vervolgens worden alle kasten door twee meesterbouwers gecontroleerd en krijgen ze een certificaat. Naast deze uitgebreide behandeling en gebruik van duurzame materialen levert Pastoe, ook na jaren plezier, verschillende onderdelen als er wat kapot gaat. Zo kun je jarenlang genieten van je Pastoe designkast en deze doorgeven van generatie op generatie.

Pastoe Joost Selectie Vision Kast “De Stijl”


✓ Kunstbeweging “De Stijl”
✓ Kunst en architectuur
✓ Joost Selectie
✓ Ruimtelijke opberger

Vragen over de Joost Selectie Vision Kast “De Stijl” van Pastoe?


Neem gerust contact met ons op wanneer u meer informatie wenst over de Pastoe Joost Selectie Vision Kast “De Stijl”.
December actie
Ontvang in de maand december een MaMa vaas cadeau in exclusieve mat witte uitvoering bij online aankopen vanaf €2500.
Bekijk de voorwaarden
Kenmerken
Materiaal Hout
Designer Studio Pastoe
Jaartal 2017
Garantie 10 jaar
Merk Pastoe
Diepte / Lengte 108 cm.
Breedte 36 cm.
Hoogte 117 cm.

Joost Selectie Vision Kast “De Stijl”

300 Snow White / 473 Black Oak Soft / 624 Desert / 674 Storm

Levertijd: 10 - 15 weken
€ 1.975

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven voor dit product.

Schrijf zelf een beoordeling

Kwaliteit