JOV Archie Vloerkleed

By JOV

Omschrijving

Het JOV Archie Vloerkleed is een ontwerp van JOV. Dit tapijt is onderdeel van Nostalgia, een collectie die doet verlangen naar momenten uit het verleden. Met deze collectie wil JOVpositieve gevoelens van vroeger oprakelen door middel van patronen en kleuren uit die tijd terug te laten komen in de tapijten. Zo ook het Archie Vloerkleed, een prachtig tapijt met een krachtig en speels patroon in retro kleuren die een vintage gevoel opwekken.

Voor dit design zijn drie verschillende materialen gecombineerd in één garen, welke alle drie hun eigen unieke kracht toevoegen in het Archie tapijt. Het linnen is de stevige basis, het wol geeft het kleed een heerlijk zacht gevoel en het natuurzijde zorgt voor een subtiele glans waardoor het vloerkleed een prachtige luxe uitstraling krijgt.

Op aanvraag is het vloerkleed in verschillende kleuren en elk gewenste afmeting verkrijgbaar. Benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag hieronder een offerte aan of kom eens langs in onze winkels. Dan helpen we u graag verder.

JOVArchie Vloerkleed


✓ Luxueuze uitstraling
✓ Onderdeel van Nostalgia collectie
✓ Gemaakt van linnen, wol en natuurzijde
✓ Verkrijgbaar in elke gewenste afmeting

Vragen over het Archie Vloerkleed van JOV?


Neem gerust contact met ons op wanneer u meer informatie wenst over het JOV Archie Vloerkleed.

Grote bestelling?
Wilt u een grote hoeveelheid producten bestellen? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan en bespreek de mogelijkheden met MisterDesign zakelijk.

Kenmerken
Designer JOV
Merk JOV
Hoogte 28 mm.

Archie Vloerkleed

Prijs per m2

Levertijd: 12 - 13 weken
€ 1.033

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven voor dit product.

Schrijf zelf een beoordeling

Kwaliteit