JoV Archie Vloerkleed

By JoV

Omschrijving

Het JoV Archie Vloerkleed is een ontwerp van JoV. Dit tapijt is onderdeel van Nostalgia, een collectie die doet verlangen naar momenten uit het verleden. Met deze collectie wil JOV positieve gevoelens van vroeger oprakelen door middel van patronen en kleuren uit die tijd terug te laten komen in de tapijten. Zo ook het Archie Vloerkleed, een prachtig tapijt met een krachtig en speels patroon in retro kleuren die een vintage gevoel opwekken.

Voor dit design zijn drie verschillende materialen gecombineerd in één garen, welke alle drie hun eigen unieke kracht toevoegen in het Archie tapijt. Het linnen is de stevige basis, het wol geeft het kleed een heerlijk zacht gevoel en het natuurzijde zorgt voor een subtiele glans waardoor het vloerkleed een prachtige luxe uitstraling krijgt.

Op aanvraag is het vloerkleed in elke gewenste afmeting verkrijgbaar. De onderstaande vanafprijs is de prijs per vierkante meter. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact op met onze interieuradviseurs of kom langs in één van onze winkels. Dan helpen we u graag!

JoV Archie Vloerkleed


✓ Luxueuze uitstraling
✓ Onderdeel van Nostalgia collectie
✓ Gemaakt van linnen, wol en natuurzijde
✓ Verkrijgbaar in elke gewenste afmeting

Vragen over het Archie Vloerkleed van JoV?


Neem gerust contact met ons op wanneer u meer informatie wenst over het JoV Archie Vloerkleed.
Wist u dat wij nu ook op geselecteerde artikelen Same Day Delivery en avondlevering aanbieden? Zo kunt u nog sneller genieten van uw aankoop.

Lees meer over de bezorgmethodes
Kenmerken
Designer JoV
Garantie 2 jaar
Merk JoV
Hoogte 28 mm.

Archie Vloerkleed

Vanafprijs

Levertijd: 12 - 13 weken
€ 984

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven voor dit product.

Schrijf zelf een beoordeling

Kwaliteit