JOV Faded Vloerkleed

By JOV

Omschrijving

Het JOV Faded Vloerkleed is onderdeel van Nostalgia, een collectie die doet verlangen naar momenten uit het verleden. Met deze collectie wil JOV positieve gevoelens van vroeger oprakelen door middel van patronen en kleuren uit die tijd terug te laten komen in de tapijten. Het abstracte ontwerp van het Faded Vloerkleed is het tegenovergestelde van de moderne stijl en past daarom perfect binnen deze collectie.

Het vloerkleed heeft zijn naam te danken aan het vervagende effect dat op meerdere manieren terug komt in het tapijt. Dit is bijvoorbeeld terug te zien in de kruizen midden op het kleed, maar ook het overlopen van de hoogpolige rand naar het laagpolige middenstuk. Deze overgang geeft het vloerkleed meer dimensie en benadrukt de grafische vorm van het kleed. De neutrale beige en grijze kleuren geven een contrasterende zachtheid aan het krachtige tapijt. Het Faded Vloerkleed is gemaakt van katoen, linnen en merinowol, een zeer zacht en veerkrachtig materiaal met een natuurlijke dunne laag wasachtig vet. Dit zorgt ervoor dat vuil en vlekken niet direct in het vloerkleed trekken.

Op aanvraag is het vloerkleed in verschillende kleuren en elk gewenste afmeting verkrijgbaar. Benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag hieronder een offerte aan of kom eens langs in onze winkels. Dan helpen we u graag verder.

JOV Faded Vloerkleed


✓ Onderdeel van de Nostalgia collectie
✓ Grafische vorm
✓ Bevat een van nature beschermende, vettige laag
✓ Verkrijgbaar in elke gewenste afmeting

Vragen over het Faded Vloerkleed van JOV?


Neem gerust contact met ons op wanneer u meer informatie wenst over het JOV Faded Vloerkleed.

Grote bestelling?
Wilt u een grote hoeveelheid producten bestellen? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan en bespreek de mogelijkheden met MisterDesign zakelijk.

Kenmerken
Designer JOV
Garantie 2 jaar
Merk JOV

Faded Vloerkleed

Prijs per m2

Levertijd: 12 - 13 weken
€ 917

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven voor dit product.

Schrijf zelf een beoordeling

Kwaliteit