JOV Forma Vloerkleed

By JOV

Omschrijving

Het JOV Forma Vloerkleed is onderdeel van Nostalgia, een collectie die doet verlangen naar momenten uit het verleden. Met deze collectie wil JOV positieve gevoelens van vroeger oprakelen door middel van patronen en kleuren uit die tijd terug te laten komen in de tapijten. Het Forma Vloerkleed is een knipoog naar vroeger met zijn retro design en warme kleuren en past daarom perfect in de Nostalgia collectie.

Het Forma vloerkleed heeft door zijn neutrale kleuren een minimalistische uitstraling, maar door de dikke garen die in verschillende richtingen lopen krijgt het tapijt een speels en expressief karakter. Daarnaast zorgt de eigenzinnige vorm van het tapijt voor een artistieke look en maakt het een ware eyecatcher voor in uw woonkamer. Het vloerkleed is gemaakt van een zacht wol, waarbij een speciale techniek is gebruikt om verschillende niveaus in het design te creëren.

Op aanvraag is het vloerkleed in verschillende kleuren en elk gewenste afmeting verkrijgbaar. Benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag hieronder een offerte aan of kom eens langs in onze winkels. Dan helpen we u graag verder.

JOV Forma Vloerkleed


✓ Onderdeel van Nostalgia collectie
✓ Retro design
✓ Minimalistische uitstraling
✓ Verkrijgbaar in elke gewenste afmeting

Vragen over het Forma Vloerkleed van JOV?


Neem gerust contact met ons op wanneer u meer informatie wenst over het JOV Forma Vloerkleed.

Grote bestelling?
Wilt u een grote hoeveelheid producten bestellen? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan en bespreek de mogelijkheden met MisterDesign zakelijk.

Kenmerken
Designer JOV
Garantie 2 jaar
Merk JOV

Forma Vloerkleed

Prijs per m2

Levertijd: 12 - 13 weken
€ 673

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven voor dit product.

Schrijf zelf een beoordeling

Kwaliteit