JOV Fozzy Vloerkleed

By JOV

Omschrijving

Het JOV Fozzy Vloerkleed is onderdeel van Nostalgia, een collectie die doet verlangen naar momenten uit het verleden. Met deze collectie wil JOV positieve gevoelens van vroeger oprakelen door middel van patronen en kleuren uit die tijd terug te laten komen in de tapijten. Het vrolijke Fozzy Vloerkleed viert het erfgoed van JOV. Elk vloerkleed wordt met de hand getuft, wat prachtige unieke stukken oplevert.

Het hoogteverschil van de ‘bubbels’ op het verder hoogpolige tapijt geeft het tapijt een zachte uitstraling. De subtiele kleurovergang in de bubbels, die verschillende richtingen op gaan, zorgt voor een speelse look en geeft het tapijt een uniek karakter. Het vloerkleed is gemaakt van linnen en merinowol. De combinatie van het glanzende linnen en het zachte van het wol zorgen voor een warm en comfortabel gevoel. Dit alles maakt het Fozzy Vloerkleed de ideale toevoeging aan uw woonkamer.

Op aanvraag is het vloerkleed in verschillende kleuren en elk gewenste afmeting verkrijgbaar. Benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag hieronder een offerte aan of kom eens langs in onze winkels. Dan helpen we u graag verder.

JOV Fozzy Vloerkleed


✓ Onderdeel van de Nostalgia Collectie
✓ Zachte en comfortabele look
✓ Speels design
✓ Verkrijgbaar in elke gewenste afmeting

Vragen over het Fozzy Vloerkleed van JOV?


Neem gerust contact met ons op wanneer u meer informatie wenst over het JOV Fozzy Vloerkleed.

Grote bestelling?
Wilt u een grote hoeveelheid producten bestellen? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan en bespreek de mogelijkheden met MisterDesign zakelijk.

Kenmerken
Designer JOV
Garantie 2 jaar
Merk JOV

Fozzy Vloerkleed

Prijs per m2

Levertijd: 12 - 13 weken
€ 844

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven voor dit product.

Schrijf zelf een beoordeling

Kwaliteit