JOV RoundRug Vloerkleed

By JOV

Omschrijving

Het JOV RoundRug Vloerkleed is onderdeel van Nostalgia, een collectie die doet verlangen naar momenten uit het verleden. Met deze collectie wil JoV positieve gevoelens van vroeger oprakelen door middel van patronen en kleuren uit die tijd terug te laten komen in de tapijten. Zo is ook het RoundRug Vloerkleed een simplistisch ontwerp wat zijn welverdiende plek inneemt in deze collectie.

Het vloerkleed heeft een minimalistisch design door zijn ronde vorm en het zachte uiterlijk, maar geeft toch een speelse knipoog met een vleugje kleur. Leg het vloerkleed bij uw rechthoekige bank om de rechte vormen te doorbrengen en de ruimte wat speelser te maken. Het vloerkleed is gemaakt van zacht merinowol en glanzend katoen. Door deze twee materialen te combineren, krijgt het kleed een luxueuze uitstraling en maakt het uw zithoek nog sfeervoller.

Op aanvraag is het vloerkleed in verschillende kleuren en elk gewenste afmeting verkrijgbaar. Benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag hieronder een offerte aan of kom eens langs in onze winkels. Dan helpen we u graag verder.

JOV RoundRug Vloerkleed


✓ Onderdeel van de Nostalgia collectie
✓ Luxueuze uitstraling
✓ Simplistisch ontwerp met vleugje kleur
✓ Verkrijgbaar in elke gewenste afmeting

Vragen over het RoundRug Vloerkleed van JOV?


Neem gerust contact met ons op wanneer u meer informatie wenst over het JOV RoundRug Vloerkleed.

Grote bestelling?
Wilt u een grote hoeveelheid producten bestellen? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan en bespreek de mogelijkheden met MisterDesign zakelijk.

Kenmerken
Designer JOV
Garantie 2 jaar
Merk JOV

RoundRug Vloerkleed

Prijs per m2

Levertijd: 12 - 13 weken
€ 779

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven voor dit product.

Schrijf zelf een beoordeling

Kwaliteit