Gelderland Meubelen Juffer 1 Bijzettafel Rood

By Pieke Bergmans

Omschrijving

De Juffer Bijzettafel 1 Rood ontworpen door Pieke Bergmans voor Gelderland Meubelen is één van de snelst rijzende sterren in de internationale designwereld. Doordat de meubelen van Pieke Bergmans allen met de hand gemaakt worden zijn de ontwerpen allemaal unica's. Ondanks dit zijn de meubelen, zo ook deze Juffertjes, verrassend betaalbaar.
De dynamische bladen in combinatie met de sprietpootjes - die doen denken aan de fragiele pootjes van waterjuffers - zorgen voor een bijzonder en prachtig design.

De Juffer Tafeltjes zijn verkrijgbaar in 3 verschillende afmetingen en in 8 verschillende kleuren: RAL 2002 rood; RAL 2012 oranje; RAL 7037 grijs; RAL 7038 grijs; RAL 7021 zwart; RAL 1021 geel; RAL 9003 wit; RAL 6021 groen.

De Juffer Tafel in de kleur rood met afmeting B 40 x H 45 x D 38 cm - zie afbeelding - is direct online te bestellen, evenals aan aantal andere uitvoeringen. Indien uw favoriete tafel er niet bij zit, verzoeken wij u contact op te nemen met de klantenservice. Zij helpen u graag verder!

Gelderland Meubelen Juffer 1 Bijzettafel


✓ Diverse uitvoeringen
✓ Handgemaakt
✓ Dutch Design!
✓ Afmetingen: b. 40 x h. 45 x d. 38 cm.
✓ Design: Pieke Bergmans

Wist u dat wij nu ook op geselecteerde artikelen Same Day Delivery en avondlevering aanbieden? Zo kunt u nog sneller genieten van uw aankoop.

Lees meer over de bezorgmethodes
Kenmerken
Materiaal Metaal
Designer Pieke Bergmans
Garantie 2 jaar
Merk Gelderland Meubelen
Diepte / Lengte 38
Hoogte 45
Breedte 40

Juffer 1 Bijzettafel Rood

Levertijd: 2 - 3 weken
€ 390

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven voor dit product.

Schrijf zelf een beoordeling

Kwaliteit