Ferm Living Jute Black Dots Vloerkleed Large

By Trine Andersen

Omschrijving

Het Ferm Living Jute Black Dots Vloerkleed Large is een ontwerp van Trine Andersen.

We hebben allemaal wel eens onze kleine problemen. De één kan daar wat beter mee omgaan dan de ander. Trine Andersen is iemand die van haar problemen, haar voordelen weet te maken. In 2005 was zij voor haar eigen woning op zoek naar nieuw behang. Echter, het behang dat helemaal voldeed aan haar wensen kon zij niet vinden. Daarop besloot zij zelf een collectie designbehang te ontwerpen. Zij bracht dit vervolgens op de markt onder de naam Ferm Living. Achteraf één van haar beste beslissingen ooit. Ondertussen heeft Ferm een wereldwijde bekendheid opgebouwd en is hij bij menig designliefhebber in huis te vinden.

Het wereldwijd populaire Ferm Living is niet meer weg te denken uit designland. Ooit begonnen met behang, ondertussen enorm gegroeid en uitgebreid naar een enorm veelzijdige collectie. De ontwerpen worden in beginsel geïnspireerd door traditionele Scandinavische vormgeving en worden uiteindelijk afgewerkt met moderne grafische lijnen. Leuk feit is bovendien dat alle designs vervaardigd worden uit biologische en duurzame materialen. Niet alleen mooi, functioneel en bijzonder, maar ook nog eens verantwoord!

Het Jute Black Dots Vloerkleed Large van Ferm Living wordt gemaakt van jute dat 100% natuurlijk is. Dit, in combinatie met de leuke afdruk van polkadot, zorgt voor een opvallend geheel. De afmeting van het vloerkleed is 130 centimeter in diameter. Naast deze uitvoering is het Jute vloerkleed tevens verkrijgbaar in diverse andere maten en prints.

Ferm Living Jute Black Dots Vloerkleed Large


✓ Vervaardigd uit 100% jute
✓ Verkrijgbaar in diverse maten en prints
✓ Afmeting: Ø 130 cm.
✓ Onderhoud: wassen met de hand

Vragen over het Jute Black Dots Vloerkleed Large van Ferm Living?


Neem gerust contact met ons op wanneer u meer informatie wenst over het Ferm Living Jute Black Dots Vloerkleed Large.
Wist u dat wij nu ook op geselecteerde artikelen avondlevering aanbieden? Zo kunt u nog sneller genieten van uw aankoop.

Lees meer over de bezorgmethodes
Kenmerken
EAN Code 5704723007494
Productnr. 8164
Materiaal Jute
Designer Trine Andersen
Garantie 2 jaar
Merk Ferm Living
Diameter 130
Designer

Trine Andersen

Trine Andersen (1979) is afgestuurd grafisch ontwerpster en startte in 2005 met Ferm Living. Haar stijl is minimalistisch en grafisch met soms een Retro twist. Samen met haar man Martin heeft ze de dagelijkse leiding over Ferm Living. Trine en Martin hebben een zoon, August en wonen in Kopenhagen.

Trine Andersen

Jute Black Dots Vloerkleed Large

Levertijd: 1 - 3 weken
€ 65
Product familie
Meer van dit merk
Meer van deze designer

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven voor dit product.

Schrijf zelf een beoordeling

Kwaliteit