Normann Copenhagen Kabino Dressoir

By Simon Legald

Omschrijving

Het Kabino dressoir is een ontwerp van designer Simon Legald en behoort tot de collectie van het designmerk Normann Copenhagen. Kabino is een eenvoudig maar veelzijdig dressoir met een exclusief design. Simon Legald voegt vaak zijn persoonlijke touch toe aan zijn ontwerpen door middel van goed doordachte details. Ook bij Kabino is dit het geval. De deuren van het dressoir zijn voorzien van mooie details waardoor het Kabino dressoir als geheel een meer dynamisch ontwerp is.

Het Kabino dressoir zit op de prachtige grens van ambacht en industrie. Wanneer je normaal een modern dressoir koop is deze vaak ontworpen uit puur vakmanschap of juist door totale industrie. Kabino is anders. Hierbij zijn verschillende productiemethoden en verschillende combinaties van materialen onderzocht met als resultaat dat Kabino een beetje van beiden heeft: zowel vakmanschap als industrie! Kabino is een veelzijdig dressoir dat rijk is aan details!

Afmeting (B x H x D): 114 x 61 x 42 cm.
Materiaal: MDF, aluminium en essenhout
Onderhoud: Reinigen met een vochtige doek

Dit dressoir wordt bij u geleverd én gemonteerd door onze eigen bezorgdienst. Verpakkingsmateriaal nemen we netjes mee terug. Zo kunt u direct genieten van uw prachtige dressoir.

Dit artikel wordt bij u geleverd en gemonteerd door onze eigen bezorgdienst. Het verpakkingsmateriaal nemen we weer netjes mee terug! Na ontvangst van uw bestelling nemen we contact met u op voor het maken van een leverafspraak.

Mats - Logistics
Kenmerken
Materiaal Metaal
Designer Simon Legald
Garantie 2 jaar
Merk Normann Copenhagen
Diepte / Lengte 42
Hoogte 61
Breedte 114

Kabino - Wit

Levertijd: 2 - 3 weken
€ 805

Kabino - Grijs

Levertijd: 2 - 3 weken
€ 805

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven voor dit product.

Schrijf zelf een beoordeling

Kwaliteit