Kartell Catwalk Stoel

By Philippe Starck

Omschrijving

De Catwalk Stoel is onderdeel van de nu al iconische Generic-serie van Philippe Starck voor het Italiaanse designmerk Kartell. Kartell staat erom bekend om al zolang als het bestaat te innoveren en experimenteren met het vormen van kunststof tot elegante designmeubelen die ook nog eens relatief niet kapot te krijgen zijn. De Generic-serie is er één met een bijzondere gedachte erachter. De stoelen zijn bedoeld om compleet op te gaan in hun omgeving. Strack gaat terug naar de essentie van meubel design door bestaande ontwerpen compleet terug te brengen naar hun oorsprong. Het resultaat is een reeks kunststof design stoelen die comfortabel, elegant en minimalistisch is en daardoor de perfecte basic vormt voor iedere ruimte.

Bij het ontwerpen van de Catwalk liet Starck zich inspireren door de stoelen die rondom de catwalk staan van haute couture modeshows. Deze stoelen mogen vooral het decadente publiek en de rijk geklede modellen niet overheersen, maar moeten tegelijkertijd een praktische en elegante toevoeging zijn aan de ruimte. Strack brengt deze twee uitersten samen in de Catwalk en creëert hiermee een paradox: een combinatie tussen nederigheid en klasse. Één die het leven in het algemeen siert, vindt Starck.

De stoel is 53 centimeter breed en 81 centimeter hoog, met een zithoogte van 46 centimeter. De Catwalk is stapelbaar tot vijf stoelen en kan, net als de andere modellen in de Generic-serie, binnen en buiten geplaatst worden. Er zijn zes zeer goed te combineren kleuren beschikbaar. Doordat de focus in het design op functionaliteit en kwaliteit ligt, is de Catwalk Stoel een flexibel design stuk dat zich aanpast aan ieder interieur.

Kartell Catwalk Stoel


✓ Indoor en outdoor
✓ Stapelbaar
✓ In zes verschillende kleuren
✓ Afmetingen: b. 53 cm. x h. 81 cm. x d. 54,5 cm.

Vragen over de Catwalk van Kartell?


Neem gerust contact met ons op wanneer u meer informatie wenst over de Kartell Catwalk Stoel.
Wist u dat wij nu ook op geselecteerde artikelen avondlevering aanbieden? Zo kunt u nog sneller genieten van uw aankoop.

Lees meer over de bezorgmethodes
Kenmerken
Materiaal Kunststof
Designer Philippe Starck
Jaartal 2018
Garantie 2 jaar
Merk Kartell
Diepte / Lengte 54.5 cm.
Breedte 53 cm.
Hoogte 81 cm.
Zithoogte 46 cm.

Catwalk Stoel

Wit

Levertijd: 1 - 3 weken
€ 235

Catwalk Stoel

Grijs

Levertijd: 1 - 3 weken
€ 235

Catwalk Stoel

Blauw

Levertijd: 1 - 3 weken
€ 235

Catwalk Stoel

Zwart

Levertijd: 1 - 3 weken
€ 235

Catwalk Stoel

Roest

Levertijd: 1 - 3 weken
€ 235

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven voor dit product.

Schrijf zelf een beoordeling

Kwaliteit