Kartell Discovolante Loopauto

By Piero Lissoni

Omschrijving

De Kartell Discovolante Loopauto is een ontwerp van de internationaal bekroonde architect en designer Piero Lissoni. In Nederland is het werk van Lissoni onder meer te zien in het Conservatorium Hotel in het Amsterdamse Museumkwartier, dat in 2012 van voormalig monumentaal conservatorium werd verbouwd tot vijf-sterrenhotel en publieke ruimte. Voor Kartell ontwierp hij meerdere memorabele productlijnen, zoals Plastics en de Piuma-stoelen.

Met Discovolante vindt Lissoni de iconische conceptauto Disco Volante uit 1952 van de Italiaanse autoproducent Alfa Romeo opnieuw uit. Dat juist zo’n grootheid uit de autowereld model staat voor deze mini-versie ervan, maakt de Discovolante een komisch en tegelijk stijlvol design voor in huis. Één waar een kind oneindig plezier aan beleeft en waar een design-minnende volwassene een glimlach van op zijn gezicht krijgt.

Het transparante, gestroomlijnde kunststof geeft de loopauto een licht en modern uiterlijk, waardoor deze niet opgeborgen hoeft te worden in een onzichtbare hoek als ie niet gebruikt wordt. Het frame is gemaakt van metaal en de auto is geschikt voor buiten. Discovolante stemt overeen met de veiligheidsnormen EN71 en ASTM, en is gerealiseerd volgens de criteria van de Europese Richtlijn 2009/48/EG. De loopauto is geschikt voor kinderen van 3 tot 7 jaar.

Kartell Discovolante Loopauto


✓ Geïnspireerd door de klassieke Alfa Romeo Disco Volante uit 1952
✓ Esthetisch designspeelgoed
✓ Voor binnen en buiten

Vragen over de Discovolante Loopauto van Kartell?


Neem gerust contact met ons op wanneer u meer informatie wenst over de Kartell Discovolante Loopauto.

Grote bestelling?
Wilt u een grote hoeveelheid producten bestellen? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan en bespreek de mogelijkheden met MisterDesign zakelijk.

Kenmerken
EAN Code 8058967239423
Materiaal Kunststof
Designer Piero Lissoni
Jaartal 2016
Garantie 2 jaar
Merk Kartell
Diepte / Lengte 52 cm.
Breedte 95 cm.
Hoogte 53 cm.

Discovolante Loopauto

Levertijd: 1 - 3 weken
€ 838

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven voor dit product.

Schrijf zelf een beoordeling

Kwaliteit