Kartell Polvara Opbergkast Kubus

By Giulio Polvara

Omschrijving

De Kartell Polvara Opbergkast Kubus is een ontwerp van Italiaanse designer Giulio Polvara. De kubussen kunnen gebruikt worden als opbergbakken in de kastenmodule Polvara om de kast extra volume te geven en om spullen uit het zich op te bergen. Combineer verschillende kleuren en Polvara krijgt een jonge, speelse look die een (kinder)kamer doet opleven. Ga voor wit of zwart voor een neutrale variant die niet misstaat op kantoor, in de studeerkamer of in een andere kamer in huis die wel wat organisatie kan gebruiken. De kubussen zijn gemaakt van hoogwaardig plastic, zoals het Kartell betaamt.

Hoewel de productie van de kastenmodule Polvara al in 1975 begon, is het concept erachter nog steeds actueel en van onschatbare waarde in een modern interieur. Polvara bestaat namelijk uit planken die zonder gereedschap op eindeloos veel manieren aan elkaar geklikt kunnen worden tot een gepersonaliseerde opbergruimte. Bijzonder geschikt als kastenwand op kantoor en in huis, maar ook heel geschikt als room devider.

Giulio Polvara werd in 1920 geboren in Milaan en studeerde aan de Academie voor Schone Kunsten in Brera, waarna hij afstudeerde aan de Faculteit Bouwkunde van de Polytechnische Hogeschool van Milaan. Hij werd vooral bekend om zijn geprefabriceerde gebouwen. In de jaren ‘50 opende hij zijn "Zebra" -workshop, waar hij verschillende industriële modellen ontwierp. Tegelijkertijd hield hij zich bezig met het ontwerpen en bouwen van gebouwen en deed hij onderzoek naar de manier van leven van de prehistorie tot het begin van de twintigste eeuw. Hij werkte verder samen met verschillende uitgevers en vakbladen.

Kartell Polvara Opbergkast


✓ Voor Polvara Opbergkast
✓ In meerdere kleuren
✓ Van hoogwaardig kunststof

Vragen over de Polvara Opbergkast van Kartell?


Neem gerust contact met ons op wanneer u meer informatie wenst over de Kartell Polvara Opbergkast.

Grote bestelling?
Wilt u een grote hoeveelheid producten bestellen? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan en bespreek de mogelijkheden met MisterDesign zakelijk.

Kenmerken
Materiaal Kunststof
Designer Giulio Polvara
Jaartal 1975
Garantie 2 jaar
Merk Kartell
Diepte / Lengte 35.5 cm.
Breedte 35.5 cm.
Hoogte 35.5 cm.

Polvara Kubus - Geel

Levertijd: 1 - 3 weken
€ 194

Polvara Kubus - Zwart

Levertijd: 1 - 3 weken
€ 194

Polvara Kubus - Rood

Levertijd: 1 - 3 weken
€ 194

Polvara Kubus - Blauw

Levertijd: 1 - 3 weken
€ 194

Polvara Kubus - Wit

Levertijd: 1 - 3 weken
€ 194

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven voor dit product.

Schrijf zelf een beoordeling

Kwaliteit