Kartell Louis Ghost Character Stoel

By Philippe Starck

Omschrijving

De Kartell Louis Ghost Character Stoel is een ontwerp van Philippe Starck. De wereldberoemde en iconische Louis Ghost designerstoel is uitgebreid met een leuke serie stoelen die voorzien zijn van een afbeelding op de rugleuning. U kunt kiezen uit een masker, een beer, een kindergezichtje of het gezicht van een Chinese dame. De transparante kunststof Louis Ghost Chair is een echte designklassieker en is geïnspireerd op het Louis XV-design uit de 18e eeuw. Doordat gebruik is gemaakt van polycarbonaat, is deze barokke stoel voorzien van een modern jasje. Het harde, doorzichtige kunststof is stevig, stabiel en comfortabel. Bovendien is de stoel duurzaam doordat deze bestand is tegen schokken, krassen en weersinvloeden. Dit betekent eveneens dat u dit prachtexemplaar ook buitenshuis kunt gebruiken! Al met al is de Louis Ghost Stoel hét voorbeeld van de geherwaardeerde barok dat verbaast, raakt en fascineert! Het injecteren van het polycarbonaat in een unieke vorm maakt van deze stoel een van de meest gedurfde designs ter wereld.

De Louist Ghost Character Stoel heeft evenals de ‘standaard’ Louis Ghost Stoel een breedte van 54 centimeter, een hoogte van 92 centimeter en een diepte van 52 centimeter. De breedte van de zitting bedraagt 48 centimeter en de zithoogte is 47 centimeter. De armleuningen hebben een hoogte van 67 centimeter. De stoel is stapelbaar tot maximaal 6 stuks.

De Louis Ghost Character Stoel behoort tot de collectie van Kartell en is een ontwerp van Philippe Starck . Deze van huis uit Franse designer staat bekend om zijn drang tot het transformeren van klassiek design tot een moderne variant. Starck heeft talloze designs op de markt gebracht van uiteenlopende soort. Dankzij zijn unieke vormgeving heeft hij al vele prijzen mogen winnen en willen vele vooraanstaande designbedrijven graag met deze designer samenwerken. Onder andere voor designlabel Kartell heeft Starck al vele designs op de markt gebracht. De Louis Ghost Stoel en de Dr. No Stoel zijn zelfs uitgegroeid tot waardige designtoppers.

Kartell Louis Ghost Character Stoel


✓ Geïnspireerd door 18e-eeuws Louis XV-design
✓ Stapelbaar tot maximaal 6 stuks
✓ Kan ook buitenshuis gebruikt worden
✓ Uitbreiding van de iconische Louis Ghost Stoel
✓ Materiaal: polycarbonaat
✓ Afmetingen: b. 54 x h. 94 x d. 55 cm
✓ Designer: Philippe Starck

Vragen over de Louis Ghost Character Stoel van Kartell?


Neem gerust contact met ons op wanneer u meer informatie wenst over de Kartell Louis Ghost Character Stoel.

Wist u dat wij nu ook op geselecteerde artikelen Same Day Delivery en avondlevering aanbieden? Zo kunt u nog sneller genieten van uw aankoop.

Lees meer over de bezorgmethodes
Kenmerken
Materiaal Kunststof
Designer Philippe Starck
Garantie 2 jaar
Merk Kartell
Diepte / Lengte 55 cm.
Hoogte 94 cm.
Breedte 54 cm.
Opties Buiten te gebruiken, Met arm, Stapelbaar
Hoogte arm 67 cm.
Zithoogte 47 cm.

Louis Ghost Character Stoel

Illustratie: Kind

Levertijd: 2 - 3 weken
€ 322

Louis Ghost Character Stoel

Illustratie: Chinese dame

Levertijd: 2 - 3 weken
€ 322

Louis Ghost Character Stoel

Illustratie: Beer

Levertijd: 2 - 3 weken
€ 322

Louis Ghost Character Stoel

Illustratie: Masker

Levertijd: 2 - 3 weken
€ 322

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven voor dit product.

Schrijf zelf een beoordeling

Kwaliteit