Kartell Lunat Tafel

By Patricia Urquiola

Omschrijving

De Kartell Lunat Tafel is een ontwerp van Patricia Urquiola, wie zich voor haar ontwerpen laat inspireren door vormen uit de natuur. Zo is het tafelblad van de Lunat in de vorm van een boon vormgegeven. De speelse en sierlijke lijnen geven het design een eigen karakter. De samenwerking met Kartell geeft Patricia Urquiola de mogelijkheid om met behulp van geavanceerde mallen haar ideeën en designs voor een breder publiek te realiseren.

Het compacte en stijlvolle design van de Lunat Tafel is uitermate geschikt voor het inrichten van een thuiswerkplek, een plek om lekker te lezen of te studeren. De zachte ronde lijnen en het houten blad geven de tafel een organische uitstraling waardoor de tafel een prachtige toevoeging zal zijn in uw interieur. Op zoek naar een passende stoel voor de Lunat tafel? De Kartell Charla armstoel is de perfecte match!

De Lunat Tafel heeft een lengte van 120 centimeter, een diepte van 60 centimeter en een hoogte van 73 centimeter. Het gevlamde walnoot fineer tafelblad ligt op een zwart gelakt metalen frame. De tafelpoten hebben een ronde vorm passend bij de vorm van het tafelblad. Voor extra stevigheid heeft het tafelblad een interne versteviging van MDF. Ook aan de duurzaamheid is gedacht; zo heeft het toegepaste hout het FSC keurmerk.

Kartell Lunat Tafel


✓ Perfect voor de thuiswerkplek
✓ Organisch design
✓ Stijlvolle toevoeging voor uw interieur
✓ Duurzaam geproduceerd

Vragen over de Lunat Tafel van Kartell?


Neem gerust contact met ons op wanneer u meer informatie wenst over de Kartell Lunat Tafel.

Dit artikel wordt bij u geleverd door onze eigen bezorgdienst. De meeste meubelen worden ook door onze bezorgers gemonteerd. Na ontvangst van uw bestelling nemen we contact met u op voor een leverafspraak.

Daan - Logistics
Kenmerken
Materiaal Hout
Designer Patricia Urquiola
Jaartal 2021
Garantie 2 jaar
Merk Kartell
Diepte / Lengte 119 cm.
Breedte 59 cm.
Hoogte 73 cm.

Lunat Tafel

Walnoot Zwart

Levertijd: 2 - 4 weken
€ 1.710

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven voor dit product.

Schrijf zelf een beoordeling

Kwaliteit