Kartell Optic Opbergkastje

By Patrick Jouin

Omschrijving

De Kartell Optic Opbergkastje is een ontwerp van de Franse designer Patrick Jouin. Jouin is een ontwerper wiens creativiteit tot leven komt in industrieel design met een hoge decoratieve waarde. Met zijn werk voor topfabrikanten als Cassina, Kartell, Alessi, Puiforcat en JCDecaux Fermob en andere uitzonderlijke projecten fixeerde Daarbij was hij de eerste die een collectie Patrick zijn plaats in het landschap van internationaal design. Onder zijn imposante projecten valt bijvoorbeeld het interieurdesign voor de restaurants op de eerste en tweede etage van de Eiffeltoren. Daarbij is hij de eerste designer met een collectie 3D-geprinte real-size meubels. Deze collectie uit 2004 genaamd Solid is te zien in New York’s Museum of Modern Art. Ook is Jouin zichtbaar in het straatbeeld met zijn designs voor taxibordjes en urban furniture als bushokjes, openbare toiletten, parkeerautomaten en digitale reclamezuilen voor JCDecaux, markleider in straatmeubilair.

Voor Kartell heeft Jouin het kubusvormige Optic ontworpen: een opbergmeubel dat zich laat combineren tot een functioneel en kwalitatief hoogstaand modulair opbergsysteem. De kubus heeft een bijzonder reliëf bestaande uit transparante piramides die een sterk visueel effect creëren. Ze zijn er met en zonder deurtjes en kunnen eindeloos in, op en naast elkaar geplaatst worden tot een opbergruimte naar behoefte. Optic Kube is een goed voorbeeld van Joins liefde voor decoratieve kunst, oftewel voor producten die minstens zo functioneel als mooi zijn. Ze krijgen het unieke Kartell signatuur doordat de kubussen gemaakt zijn van hoogwaardig kunststof. Dit maakt Optic Kube ook geschikt voor buiten.

Kubus Optic is 41x41x41 centimeter en in meerdere kleuren beschikbaar. De opbergmodules zijn stapelbaar en te combineren en er is een variant met of zonder deurtje.

Kartell Optic Opbergkastje


✓ Stapelbaar
✓ In meerdere kleuren
✓ Voor binnen en buiten

Vragen over het Optic Opbergkastje van Kartell?


Neem gerust contact met ons op wanneer u meer informatie wenst over het Kartell Optic Opbergkastje.

Grote bestelling?
Wilt u een grote hoeveelheid producten bestellen? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan en bespreek de mogelijkheden met MisterDesign zakelijk.

Kenmerken
Materiaal Kunststof
Designer Patrick Jouin
Jaartal 2006
Garantie 2 jaar
Merk Kartell
Diepte / Lengte 41
Breedte 41
Hoogte 41
Opties Buiten te gebruiken

Optic

Kristal

Levertijd: 1 - 3 weken
€ 298

Optic

Fumé

Levertijd: 1 - 3 weken
€ 298

Optic met deur

Kristal

Levertijd: 1 - 3 weken
€ 349

Optic met deur

Fumé

Levertijd: 1 - 3 weken
€ 349

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven voor dit product.

Schrijf zelf een beoordeling

Kwaliteit