Kartell Planet Tafellamp

By Tokujin Yoshioka

Omschrijving

De Kartell Planet Lamp is een ontwerp van de Japanse designer Tokujin Yoshioka, die na zijn jarenlange samenwerking met Kartell met de Planet zijn eerste lichtdesign voor het merk presenteert. De schitterende, glinsterende globe is gemaakt van een soort hars dat steeds varieert in dikte, waardoor een complex lichteffect onstaat. Met de Planet probeert Yoshioka een oppervlakte te creëren die nog voorbij kristal rijkt, waardoor als het licht erdoorheen schijnt er een haast kosmisch effect ontstaat. Om dit te bereiken heeft Yoshioka geëxperimenteerd met het transparante materiaal: iets wat hem bijzonder fascineert. Volgens Yoshioka komt het werken met transparantie het dichtst bij natuurlijk licht. Het resultaat doet hem denken aan een planeet, vanwege de vorm en het ruimtelijke lichteffect, en de naam van deze lamp spreekt daarmee voor zich.

De Planet is er als tafellamp, hanglamp en vloerlamp en is er in verschillende kleuren en hoogtes. De tafellamp heeft een aluminium onderstel van 53 centimeter hoog en heeft een diameter van 33 cm. Deze uitvoering beschikt over een ingebouwde dimmer en is er in de kleuren kristal, geel en fumé. De lichtbron is een geïntegreerde 22W LED en deze lichtbron wordt meegeleverd.

Kartell Planet Lamp


✓ In meerdere hoogtes en drie kleuren
✓ Met ingebouwde dimmer
✓ Geïntegreerde lichtbron
✓ Bijzonder lichteffect

Vragen over de Planet Lamp van Kartell?


Neem gerust contact met ons op wanneer u meer informatie wenst over de Kartell Planet Lamp.

Grote bestelling?
Wilt u een grote hoeveelheid producten bestellen? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan en bespreek de mogelijkheden met MisterDesign zakelijk.

Kenmerken
Materiaal Kunststof
Designer Tokujin Yoshioka
Jaartal 2016
Garantie 2 jaar
Merk Kartell
Hoogte 53 cm.
Diameter 33 cm.
Dimbaar Ja, via ingebouwde dimmer
Lichtbron inbegrepen Ja
IP Waarde IP20
Opties Dimbaar, LED
Kelvin 2700

Planet Tafellamp

Kristal

Levertijd: 1 - 3 weken
€ 609

Planet Tafellamp

Geel

Levertijd: 1 - 3 weken
€ 609

Planet Tafellamp

Fumé

Levertijd: 1 - 3 weken
€ 609

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven voor dit product.

Schrijf zelf een beoordeling

Kwaliteit