Kartell Q/Wood Bureaustoel

By Philippe Starck

Omschrijving

De innovatieve Kartell Q/Wood Bureaustoel is een ontwerp van Philippe Starck en behoort tot de Smart Wood collectie, een serie van driedimensionaal gevormde meubelen waarbij natuur en innovatie samenkomen. Deze serie stoelen is ontstaan vanuit het verlangen om zo respectvol mogelijk met de natuur en haar bronnen om te gaan, en met de innoverende technieken van Kartell kon deze droom ook daadwerkelijk worden verwezenlijkt.

Om het minimale van een boom te gebruiken wordt er eerst een mes tegen de boomstam aangezet, door deze rond te draaien wordt er een laag van 1,15 millimeter afgesneden wat wordt gebruikt voor de zitschaal. Deze wordt vervolgens gevormd door een eigen gepatenteerde technologie waarbij een enkele laag hout met behulp van een mal wordt gebogen. De mal zorgt voor ongekende comfortabele rondingen die perfect aansluiten op het menselijk lichaam. Experimenteren met materialen en technieken zit diep in het DNA van het Italiaanse merk geworteld, het is dan ook niet verwonderlijk dat het Italiaanse merk is gelukt dit natuurlijke materiaal in twee richtingen, zowel horizontaal als verticaal, driedimensionaal te buigen.

Het unieke comfort van de Smart Wood collectie beperkt zich niet alleen tot de eettafel en zithoek; met de komst van de P/Wood en Q/Wood bureaustoelen geniet u ook achter het bureau van het buitengewone design van Smart Wood. Het vierpotige frame heeft hierbij plaatsgemaakt voor een stervormige voet op wielen, wat voor een eenvoudige en flexibele plaatsing in de ruimte zorgt. De zitting is precies hetzelfde gebleven en bestaat uit een zitschaal met armleuningen uit 100% gevormd hout met een fineer van beukenhout. Het beukenhout heeft een uniforme kleur door de homogene nerf. Ook het materiaal van het onderstel ongewijzigd; dit is gemaakt van staal dat is voorzien van een verchroomde of geverfde afwerking.

De Q/Wood bureaustoel is een combinatie van geavanceerde industriële technologie met de natuurlijkheid van hout, wat erin resulteert dat elk model een uniek natuurlijke uitstraling heeft en licht af kan wijken van de foto. Ontdek de complete Smart Wood collectie in de productfamilie onderaan de pagina.

Kartell Q/Wood Bureaustoel


✓ Ontworpen en vervaardigd met respect naar onze natuur
✓ Ongekende 3D-vormen die perfect aansluiten op het menselijk lichaam
✓ Stervormig onderstel op wielen
✓ Keuze uit twee afwerkingen hout en frame
✓ Onderdeel van de innovatieve Smart Wood collectie

Vragen over de Q/Wood Bureaustoel van Kartell?


Neem gerust contact met ons op wanneer u meer informatie wenst over de Kartell Q/Wood Bureaustoel.

Grote bestelling?
Wilt u een grote hoeveelheid producten bestellen? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan en bespreek de mogelijkheden met MisterDesign zakelijk.

Kenmerken
Materiaal Hout
Designer Philippe Starck
Jaartal 2020
Garantie 2 jaar
Merk Kartell
Diepte / Lengte 60 cm.
Breedte 62 cm.
Hoogte 81 cm.
Opties Draaibaar, Met arm, Met wieltjes
Hoogte arm 64 cm.
Zithoogte 43 cm.

Q/Wood Bureaustoel

Licht hout - Chroom

Levertijd: 1 - 3 weken
€ 921

Q/Wood Bureaustoel

Donker hout - Chroom

Levertijd: 1 - 3 weken
€ 921

Q/Wood Bureaustoel

Donker hout - Zwart

Levertijd: 1 - 3 weken
€ 921

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven voor dit product.

Schrijf zelf een beoordeling

Kwaliteit