Kartell Smart Wood

Maak kennis met Kartell Smart Wood, een collectie waarin duurzame natuurlijke materialen en hedendaags design elkaar ontmoeten. Met deze collectie van houten design meubelen laat het Italiaanse designmerk - dat bekend staat om zijn innovatieve creaties van kunststof - zien dat het ook natuurlijke materialen op een buitengewone manier kan verwerken in zijn producten. De meubelen en verlichting uit de Smart Wood collectie zijn niet alleen verenigd in een unieke driedimensionale vormgeving, maar ook door het gebruik van innovatieve productietechnieken die het mogelijk maken slechts een minimale hoeveelheid hout voor de collectie te gebruiken. De Smart Wood collectie heeft hart voor de toekomst van design én de natuur!

2 items

2 items

Kartell Smart Wood Stoelen

Geniet van heerlijk zitcomfort in de Kartell Smart Wood stoelen. De driedimensionaal gevormde houten zittingen sluiten perfect aan op het menselijk lichaam. De Q/Wood stoel voelt dankzij zijn armleuningen als een warme omhelzing, terwijl de open P/Wood stoel juist voor veel bewegingsvrijheid zorgt. Ultiem loungen kan in de K/Wood fauteuil, die met zijn hoge rugleuning een fijne geborgenheid biedt. Maak de set compleet met de S/Wood Voetenbank, die net zoals de K/Wood loungestoel ook voorzien kan worden van een elegant lederen zitvlak.

Kartell Smart Wood Bureaustoelen

De Smart Wood stoelen beperken zich niet tot de eethoek en woonkamer. Met de Smart Wood bureaustoelen kunt u ook op uw thuiskantoor genieten van de innovatieve collectie van Kartell. De draaibare P/Wood bureaustoel en Q/Wood bureaustoel beschikken over een stervormig onderstel op wielen, wat eenvoudig en flexibel door de ruimte bewegen mogelijk maakt.

Kartell Smart Wood Soft

Op zoek naar extra comfort? De Smart Wood Soft stoelen hebben een gestoffeerde zitting in de stof Aquaclean. Dit is een speciale ecologische stof met een hoog weerstandsgehalte, wat de stoel nóg duurzamer maakt. De Q/Wood Soft stoel en de Q/Wood Soft bureaustoel zorgen beide voor een aangename zitervaring aan tafel of het bureau.

Kartell Smart Wood Bureau

De Smart Wood collectie bestaat naast een serie stoelen uit een bureau. Het Earl of Wood Bureau deelt dezelfde driedimensionaliteit in het blad, dat aan de achterzijde subtiel omhoog buigt. Het gebogen blad creëert een uniek silhouet, dat wordt versterkt door een viertal eveneens licht gebogen poten. Combineer het Smart Wood bureau met een Smart Wood bureaustoel voor een krachtig geheel.