Kartell Take Tafellamp

By Ferruccio Laviani

Omschrijving

De Kartell Take Tafellamp is een ontwerp van de Italiaanse designer Ferruccio Laviani. Laviani is sinds 1991 art director van Kartell en is verantwoordelijk voor meerdere iconische designs van het merk. ‘Na jaren van samenwerken met Kartell ben ik nog steeds verbaasd over hoe opwindend het is om met plastic te werken. Er valt nog steeds veel te ontdekken over de veelzijdigheid van het materiaal. Als je bedenkt dat de Componibili-kast en mijn Kabuki lamp van hetzelfde materiaal zijn gemaakt – en je ziet hoe verschillend deze designs zijn – dan realiseer ik hoeveel kansen plastic nog steeds biedt in de vorm van inspirerende nieuwe objecten. Objecten waar mensen verliefd op kunnen worden’, zegt hij over zijn werk voor Kartell.

Een aantal van Laviani’s designs hebben een opvallend raakvlak: ze zijn namelijk geïnspireerd op klassieke modellen, maar hebben een moderne, eigenzinnige en licht futuristische look gekregen. Dat zorgt ervoor dat zijn ontwerpen als een frisse wind door het interieur waaien. Ze wekken positieve verbazing. Zo is Kabuki een lamp die met zijn vloeiende vormen en textuur haast een kanten jurk lijkt en heeft de usb-oplaadbare lamp Battery de vorm van een klassiek kristallen tafellampje. Tafellamp Take is, net zoals de voorgenoemde designs van Laviani, uitgevoerd in het hoogwaardige kunststof en met de innovatieve technieken waar Kartell om bekend staat. Het doet qua vorm denken aan de traditionele schemerlamp, maar Take bestaat uit twee tegen elkaar geplaatste plastic platen die elk de vorm en het volume van een halve lamp aannemen en krijgt hiermee een nieuwe, speelse dimensie.

De breedte van de tafellamp is 18.5 centimeter, de hoogte is 31 centimeter en de lengte is 19 centimeter. Take is er in verschillende ondoorzichtige en transparante kleuren. De lichtbron (E14 3.6W LED) wordt meegeleverd. Een alternatief hiervoor is E14 max 28W Halo.

Kartell Take Tafellamp Product


✓ Design van Kartell’s art director Laviani
✓ Verschillende kleuren
✓ Lichtbron wordt meegeleverd

Vragen over de Take Tafellamp van Kartell?


Neem gerust contact met ons op wanneer u meer informatie wenst over de Kartell Take Tafellamp.

Grote bestelling?
Wilt u een grote hoeveelheid producten bestellen? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan en bespreek de mogelijkheden met MisterDesign zakelijk.

Kenmerken
Materiaal Kunststof
Designer Ferruccio Laviani
Jaartal 2003
Garantie 2 jaar
Merk Kartell
Diepte / Lengte 19 cm.
Breedte 18.5 cm.
Hoogte 31 cm.
Dimbaar Niet dimbaar
Lichtbron inbegrepen Ja
IP Waarde IP20

Take Tafellamp

Fume

Levertijd: 1 - 3 weken
€ 124

Take Tafellamp

Kristal

Levertijd: 1 - 3 weken
€ 124

Take Tafellamp

Blauw

Levertijd: 1 - 3 weken
€ 124

Take Tafellamp

Olijf

Levertijd: 1 - 3 weken
€ 124

Take Tafellamp

Zwart

Levertijd: 1 - 3 weken
€ 124

Take Tafellamp

Roze

Levertijd: 1 - 3 weken
€ 124

Take Tafellamp

Amber

Levertijd: 1 - 3 weken
€ 124

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven voor dit product.

Schrijf zelf een beoordeling

Kwaliteit