Vitra Kast 2 HE

By Maarten van Severen

Omschrijving

De Vitra Kast 2 HE, ontworpen door Maarten van Severen in 2005, is een modulair opbergmeubel dat in de basisversie alleen uit een dressoir bestaat. Voor de middelhoge versie wordt daar een tweede module bovenop geplaatst zodat er een gecombineerde stelling/wandkast ontstaat. In de hoogste uitvoering zijn er nog twee eenvoudige, robuuste houten elementen aan toegevoegd. Van Severen heeft bijzondere aandacht besteed aan de kleuren van de schuifdeuren, die niet alleen de proporties van de kast benadrukken, maar het meubel tevens een frisse en optimistische uitstraling geven.

Het frame van de kast bestaat uit een geëxtrudeerd en geëloxeerd aluminiumprofiel. De zijwanden zijn gemaakt van gepoedercoat MDF en de poten bestaan uit RVS buizen die afzonderlijk in hoogte verstelbaar zijn.

Kast 2 HE beschikt over 8 schuifdeuren van gecoat aluminium in de kleuren: donkerblauw, zwavelgeel, bronsgrijs, roze, wit en donkergroen.

De 2 andere versies van deze kleurrijke kast kunt u vinden onder Kast 1 HE en Kast 3 HE.

Vitra Kast 2 HE


✓ Divers in gebruik
✓ Strak design
✓ Afmetingen: b. 244 x h. 98 x d. 40 cm.
✓ Design: Maarten van Severen

Wist u dat wij nu ook op geselecteerde artikelen Same Day Delivery en avondlevering aanbieden? Zo kunt u nog sneller genieten van uw aankoop.

Lees meer over de bezorgmethodes
Kenmerken
Materiaal Metaal
Designer Maarten van Severen
Garantie 2 jaar
Merk Vitra
Diepte / Lengte 40
Hoogte 98
Breedte 244

Kast 2 HE

Levertijd: 5 - 6 weken
€ 8.130
Product familie
Meer van dit merk
Meer van deze designer

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven voor dit product.

Schrijf zelf een beoordeling

Kwaliteit