Kay Bojesen Hond Tim

By Kay Bojesen

Omschrijving

De Kay Bojesen Hond is een van de vele die de ontwerper heeft ontworpen. Wij stellen u voor aan Tim, de eigenzinnige kleine terriër.. Bij de beste vriend van een mens wordt vaak het beeld van een hond geschetst, en met dit ontwerp kunt u een ander of uzelf blij maken met een unieke versie hiervan. Met zijn speels bewogen kop schuin naar de zijkant gekeerd, en zijn staart in de lucht, is Tim één van de meest expressieve dieren van Kay Bojesen. In 1935 werd Tim de hond geboren, en sindsdien is hij niet meer weg te denken uit de collectie van het merk. Om met een kleine afmeting van 7.5 centimeter zo’n grote warmte uit te stralen is zeer bijzonder te noemen. Bij de hond heeft u keuze uit naturel of gerookt eikenhout. Niets is mooier dan de prachtige ontwerpen van Kay Bojesen in de mooie geschenkdoos cadeau te geven aan een ander, of aan uzelf..

Het leuke aan de Kay Bojesen collectie is dat de vriendelijke diertjes niet voor eenmalig gebruik zijn, maar in de meeste gevallen jarenlang in de familie blijven! Een vriendje voor het leven dus, die Tim.

Kay Bojesen Hond


✓ Keuze uit naturel of gerookt eikenhout
✓ Leuk voor jong en oud!
✓ Een vriend voor de familie
✓ Onderdeel van de Kay Bojesen collectie

Vragen over de Hond van Kay Bojesen?


Neem gerust contact met ons op wanneer u meer informatie wenst over de Kay Bojesen Hond.

Grote bestelling?
Wilt u een grote hoeveelheid producten bestellen? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan en bespreek de mogelijkheden met MisterDesign zakelijk.

Kenmerken
Materiaal Hout
Designer Kay Bojesen
Jaartal 1935
Garantie 2 jaar
Merk Kay Bojesen
Breedte 7.3 cm.
Hoogte 14 cm.

Hond Tim

Naturel Eiken

Levertijd: 1 - 2 weken
€ 44

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven voor dit product.

Schrijf zelf een beoordeling

Kwaliteit