Kay Bojesen Monkey Photo Portrait

By Kay Bojesen

Omschrijving

Met het Kay Bojesen Monkey Photo Portrait is het nu ook mogelijk om je favoriete Monkey in 2D aan de wand te hangen! Het iconische ontwerp werd door Bojesen in 1951 geschetst en sindsdien verrijken de populaire, kleine houten aapjes al vele jaren menig interieur. De aap is vastgelegd als portretbeeld in een donkere setting, maar verliest daardoor niet zijn vriendelijke uitstraling. Voor zowel jong als oud is het fantastisch de aap nu op poster in huis te kunnen halen, als echt collectorsitem of als aankleding van de kinderkamer. Op 100% katoen is het ontwerp afgebeeld waarna het is omgeven door houten profielen. Om de aap aan de muur te hangen maakt u gebruik van de lederen koordjes.

De vriendelijke aap op katoen heeft een hoogte van 56 centimeter en een breedte van 40 centimeter. Mocht de aap wat stof op zijn snoet hebben zitten, raden we u aan dit te reinigen met een droge doek.

De traditiegetrouwe ontwerpen van Kay Bojesen verrijken al jaren menig interieur. Ook de Monkey Photo Line is een toevoeging aan de familietraditie. Naast een leuk cadeau aan uzelf is het daarom ook prachtig om cadeau te geven aan de kleinste van de familie.

Kay Bojesen Monkey Photo Portrait


✓ Cadeautip
✓ Originele schets
✓ Traditiegetrouw ontwerp
✓ Voor jong en oud!
✓ Onderdeel van de Kay Bojesen collectie

Vragen over het Monkey Photo Portrait van Kay Bojesen?


Neem gerust contact met ons op wanneer u meer informatie wenst over het Kay Bojesen Monkey Photo Portrait.

Wist u dat wij nu ook op geselecteerde artikelen Same Day Delivery en avondlevering aanbieden? Zo kunt u nog sneller genieten van uw aankoop.

Lees meer over de bezorgmethodes
Kenmerken
EAN Code 5709513394785
Productnr. 39478
Materiaal Stof
Designer Kay Bojesen
Garantie 2 jaar
Merk Kay Bojesen
Hoogte 56 cm.
Breedte 40 cm.

Monkey Photo Portrait

Levertijd: 1 - 2 weken
€ 65
Product familie
Meer van dit merk
Meer van deze designer

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven voor dit product.

Schrijf zelf een beoordeling

Kwaliteit