Kay Bojesen Monkey Photo School

By Kay Bojesen

Omschrijving

Met de Kay Bojesen Monkey Photo School is het nu ook mogelijk om je favoriete Monkey in postervorm aan de wand te hangen! Niet één aapje, maar een klaslokaal vol dierenvrienden zien we terug op de poster. Een schoolbeeld wat menig jeugdsentiment oproept bij de volwassenen onder ons, en een heerlijk vriendelijke uitstraling heeft voor de kleintjes. De Monkey Photo School laat een klaslokaal zien dat vol bekende karakters uit de Kay Bojesen familie zit. De figuren zitten bedaard aan hun tafeltjes, waar ze met alle aandacht naar de leerkracht luisteren. Een sereen beeld waar een kind fantasierijk op in kan spelen. De poster is voorzien van donkere nuances, maar laat nog steeds de vriendelijke uitstraling zien die Bojesen in zijn ontwerpen zo goed naar voren kan brengen. De afbeelding zelf is gemaakt op een 100% katoenen doek, en maakt het daarmee een hoogwaardig stukje design voor langdurig gebruik. Aan de boven en onderzijde is de poster voorzien van houten profielen die zijn afgewerkt met zwarte verf. Het design ophangen kan gemakkelijk aan het lederen koord.

De traditiegetrouwe ontwerpen van Kay Bojesen verrijken al jaren menig interieur. Ook de Monkey Photo School is een toevoeging aan de familietraditie. Naast een leuk cadeau aan uzelf is het daarom ook prachtig om cadeau te geven aan de kleinste van de familie.

Kay Bojesen Monkey Photo School


✓ Cadeautip!
✓ Traditiegetrouw ontwerp
✓ Voor jong en oud
✓ Onderdeel van de Kay Bojesen collectie

Vragen over de Monkey Photo School van Kay Bojesen?


Neem gerust contact met ons op wanneer u meer informatie wenst over de Kay Bojesen Monkey Photo School.

Wist u dat wij nu ook op geselecteerde artikelen Same Day Delivery en avondlevering aanbieden? Zo kunt u nog sneller genieten van uw aankoop.

Lees meer over de bezorgmethodes
Kenmerken
EAN Code 5709513394730
Productnr. 39473
Materiaal Stof
Designer Kay Bojesen
Garantie 2 jaar
Merk Kay Bojesen
Hoogte 56 cm.
Breedte 40 cm.

Monkey Photo School

Levertijd: 1 - 2 weken
€ 65
Product familie
Meer van dit merk
Meer van deze designer

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven voor dit product.

Schrijf zelf een beoordeling

Kwaliteit