Kay Bojesen Postman Einar

By Kay Bojesen

Omschrijving

Kay Bojesen Postman Einar is een bekende verschijning uit de collectie. Dit schattige ontwerp kwam voor het eerst op papier in het jaar 1940, maar bleef bewaard voor een speciale gelegenheid. In 1967 is Einar namelijk in productie gegaan ter viering van de 800ste verjaardag van Copenhagen. De authentieke postbode is statig gekleed zoals dit van origine werd gedaan inclusief symbool, en heeft zelfs de post nog in zijn rechterhand. Naast de iconische postbode pet en lederen schoudertas zijn ook de kleuren helemaal in het origineel op het beukenhout geverfd. Einar is een plaatje voor de echte verzamelaars onder ons, maar past ook perfect in de speelhoek van de kids. Het ontwerp is hoogwaardig design dat in menig interieur als familietraditie terug is te vinden. Naast leuk voor uzelf is Postman Einar dan ook perfect om cadeau te geven aan uw naaste!

De Pieter Post van Copenhagen is 20 centimeter hoog en komt in een mooi uitziende cadeaubox. Heeft Einar een verfrissend uiterlijk nodig na al dat harde werken? Poets hem dan met een droge doek om zo lang mogelijk van dit karakteristieke design te genieten.

Kay Bojesen Postman Einar


✓ Cadeautip
✓ Karakteristiek design
✓ Ontworpen voor een speciaal doel
✓ Maakt sinds 1967 deel uit van de familie
✓ Onderdeel van de Kay Bojesen collectie

Vragen over Postman Einar van Kay Bojesen?


Neem gerust contact met ons op wanneer u meer informatie wenst over de Kay Bojesen Postman Einar.

Grote bestelling?
Wilt u een grote hoeveelheid producten bestellen? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan en bespreek de mogelijkheden met MisterDesign zakelijk.

Kenmerken
EAN Code 5709513392149
Productnr. 39214
Materiaal Hout
Designer Kay Bojesen
Garantie 2 jaar
Merk Kay Bojesen
Hoogte 20 cm.

Postman Einar

Levertijd: 1 - 2 weken
€ 104

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven voor dit product.

Schrijf zelf een beoordeling

Kwaliteit