Kay Bojesen Sedan Automobile 13 cm.

By Kay Bojesen

Omschrijving

De Kay Bojesen Sedan Automobile 13 cm. heeft al een lange rit achter de rug, sinds Bojesen de auto in 1937 ontwierp. Ondanks de vriendelijke vormen van het design zijn er zeker ook herkenbare vormen van de originele Sedan uit dat jaar in terug te vinden. De ontwerper heeft goed vast weten te leggen dat de Sedan van origine uit 3 van elkaar afgesloten delen bestond, waarbij de kofferbak alleen toegankelijk was vanaf de achterklep. Het grote statige middendeel is goed herkenbaar, en ook het wiel achterop de wagen brengt menig autoliefhebber weer even terug in de tijd. De Sedan lijkt een echte superheldenwagen met aerodynamische lijnen. Aan alles is gedacht, zo ook het glas in de voorruit. Dit is gemaakt van plexiglas en houdt de wind tegen als de auto voorbij raast. Het ontwerp is gemaakt uit geverfd beukenhout en is leuk voor jong en oud. De ontwerpen van Kay Bojesen zijn namelijk echte blijvertjes! In families worden ze vaak doorgegeven en starten zo een ware familietraditie.

Tip: Voor de schoonmaak van de Sedan is geen wasserette nodig. De auto poetst u op middels een droge doek, om zo lang mogelijk van het design te genieten.

De Sedan Automobile is 13 centimeter lang, 4.8 centimeter diep en 4 centimeter hoog. Naast geverfd beukenhout is de Sedan ook verkrijgbaar in een grotere variant gemaakt uit onbehandeld eikenhout.

Kay Bojesen Sedan Automobile 13 cm


✓ Cadeautip
✓ Vriendelijke vormen
✓ Traditiegetrouw design
✓ Gebaseerd op de originele Sedan
✓ Onderdeel van de Kay Bojesen collectie

Vragen over de Sedan Automobile 13 cm van Kay Bojesen?


Neem gerust contact met ons op wanneer u meer informatie wenst over de Kay Bojesen Sedan Automobile 13 cm.
Wist u dat wij nu ook op geselecteerde artikelen Same Day Delivery en avondlevering aanbieden? Zo kunt u nog sneller genieten van uw aankoop.

Lees meer over de bezorgmethodes
Kenmerken
EAN Code 5709513392163
Productnr. 39216
Materiaal Hout
Designer Kay Bojesen
Garantie 2 jaar
Merk Kay Bojesen
Diepte / Lengte 4.8 cm.
Breedte 13 cm.
Hoogte 4 cm.

Sedan Automobile 13 cm.

Levertijd: 1 - 2 weken
€ 57

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven voor dit product.

Schrijf zelf een beoordeling

Kwaliteit