Kay Bojesen Songbird Georg

By Kay Bojesen

Omschrijving

De Kay Bojesen Songbird Georg is een ontwerp van Kay Bojesen, en behoort tot de Bojesen familie van houten vogels. De vogels zijn sinds 2012 in productie, terwijl ze al in 1950 werden ontworpen door Bojesen. De familie bestaat uit zeven kleurrijke persoonlijkheden welke zeker vrienden zullen vinden onder designliefhebbers over de hele wereld. De Songbirds zijn gemaakt van massief beuken en met de hand beschilderd. Een leuk detail van de Songbirds is dat ze zijn vernoemd naar de ontwerper en zijn familie: Kay, Ruth, Pop, Otto, Ernst, Peter en Sunshine.

De Songbird Georg heeft zijn naam te danken aan de Deense zilversmid George Jansen, bij wie Bojesen begin 1900 in de leer ging. Deze ode aan zijn zilversmid verleden ziet u terug in de zilveren bek van de zangvogel, de prachtige diepgroene kleur is geïnspireerd op de sieraden uit die tijd. De Songbird Georg zal zowel in uw eigen huis als cadeau een vrolijke aanwinst voor het interieur zijn.

Kay Bojesen Songbird Georg


✓ Verkrijgbaar in meerde kleuren
✓ Gemaakt van massief beuken
✓ Met de hand beschilderd
✓ Afmeting b. 16 x d. 8 x h. 15,5 cm.

Vragen over de Songbird Georg van Kay Bojesen?


Neem gerust contact met ons op wanneer u meer informatie wenst over de Kay Bojesen Songbird Georg.

Grote bestelling?
Wilt u een grote hoeveelheid producten bestellen? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan en bespreek de mogelijkheden met MisterDesign zakelijk.

Kenmerken
EAN Code 5709513394150
Productnr. 39415
Materiaal Hout
Designer Kay Bojesen
Garantie 2 jaar
Merk Kay Bojesen
Diepte / Lengte 8 cm.
Breedte 16 cm.
Hoogte 15,5 cm.

Songbird Georg

Levertijd: 1 - 2 weken
€ 104

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven voor dit product.

Schrijf zelf een beoordeling

Kwaliteit