Kay Bojesen Sparrows on sticks

By Kay Bojesen

Omschrijving

Alle gekheid op een stokje met de Kay Bojesen Sparrows on sticks. De mus zag het levenslicht voor het eerst in het jaar 1935 waarna hij in productie werd gebracht door de designer zelf. Meteen kreeg hij daar ook een broertje bij, en als duo gaan ze sindsdien door het leven. De gezellige mussen zijn gemaakt van beukenhout en geverfd in de vrolijke kleur geel. De twee kunnen ieder interieur opvrolijken en zijn op verschillende plekken te gebruiken. Zo zitten ze graag gezellig in de pot van uw favoriete plant, maar spelen ze ook graag verstoppertje in andere potten en accessoires.. Haal de gezelligheid zelf in huis met deze warme ontwerpen of laat ze het interieur van uw favoriete buur of verre vriend binnen fladderen. Waar de meeste mussen gebruik maken van een vogelbadje om zichzelf eens lekker te badderen, is het bij dit paar verstandig om ze te wassen met een droge doek. Zo kunt u het langst van de mussen op hun stokje genieten.

Het mussenpaar is niet alleen al lang bij elkaar, ook in een interieur kunnen ze jarenlang vertoeven. De ontwerpen van Kay Bojesen blijven jaren, en soms wel generaties lang in de familie. Vriendjes voor het leven!

Kay Bojesen Sparrows on sticks


✓ Gemaakt uit twee houtsoorten
✓ Leuk voor jong en oud!
✓ Voorzien van magneten in het design
✓ Onderdeel van de Kay Bojesen collectie

Vragen over de Sparrows on sticks van Kay Bojesen?


Neem gerust contact met ons op wanneer u meer informatie wenst over de Kay Bojesen Sparrows on sticks.
Vier de zomer met onze Summer Gifts! Ontvang een Muuto Platform Tray t.w.v. €59 bij bestellingen vanaf €250. Keuze uit verschillende kleuren.

Lees meer over de actie

Kenmerken
EAN Code 5709513394594
Productnr. 39459
Materiaal Hout
Designer Kay Bojesen
Garantie 2 jaar
Merk Kay Bojesen
Diepte / Lengte 5.4 cm.
Breedte 6.4 cm.
Hoogte 19.7 cm.

Sparrows on sticks

Levertijd: 1 - 2 weken
€ 54
Product familie
Meer van dit merk
Meer van deze designer

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven voor dit product.

Schrijf zelf een beoordeling

Kwaliteit