Kay Bojesen Sparrows

By Kay Bojesen

Omschrijving

Met de Kay Bojesen Sparrows haalt u de vrolijkheid zelf in huis. De vrolijke vriendjes met ieder hun eigen extravagante kleurenpallet houden elkaar al jaren gezelschap. Dankzij ontwerper Kay Bojesen zag de familie mus in het jaar 1935 het licht, en fladderen ze sinds die tijd rond met een missie. Naast een mooi uiterlijk hadden de mussen namelijk ook ieder een educatieve eigenschap. Vanuit vroeger stond iedere mus voor een dag van de week, wat kinderen op een speelse manier hielp de volgorde te leren. Vandaag de dag zijn de mussen vooral gezelligheidsvriendjes, en zijn ze extra interessant door de magneet die in iedere mus is verwerkt. Hierdoor blijven ze netjes met zijn allen zitten op de plek waar ze op geleverd worden, of kunnen de mussen verstoppertje spelen door ze ieder op een andere plek te bevestigen. Komen ze vies thuis van hun vlucht? Poets de Sparrows dan met een droge doek om hun mooie uiterlijk te behouden.

De Sparrows zijn niet de enige mussen in de collectie van Kay Bojesen.. ook de Pair of Sparrows en de Sparrows on sticks behoren tot de familie. Deze vindt u terug in hun kooitje onderaan de pagina.

Kay Bojesen Sparrows


✓ 7 unieke mussen
✓ Cadeautip
✓ Leuk voor jong en oud!
✓ Voorzien van magneten in het design
✓ Onderdeel van de Kay Bojesen collectie

Vragen over de Sparrows van Kay Bojesen?


Neem gerust contact met ons op wanneer u meer informatie wenst over de Kay Bojesen Sparrows.

Wist u dat wij nu ook op geselecteerde artikelen Same Day Delivery en avondlevering aanbieden? Zo kunt u nog sneller genieten van uw aankoop.

Lees meer over de bezorgmethodes
Kenmerken
EAN Code 5709513394570
Productnr. 39457
Materiaal Hout
Designer Kay Bojesen
Merk Kay Bojesen
Diepte / Lengte 6.2 cm.
Hoogte 6.7 cm.
Breedte 38 cm.

Sparrows

Levertijd: 1 - 2 weken

Normale prijs: € 175

Special Price € 157,50

Product familie
Meer van dit merk
Meer van deze designer

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven voor dit product.

Schrijf zelf een beoordeling

Kwaliteit