Piet Boon Kekke Barstoel

By Piet Boon

Omschrijving

De Kekke Barstoel is ontworpen door de Nederlandse ontwerper Piet Boon.

Piet Boon begon zijn carrière als aannemer maar is inmiddels uitgegroeid tot één van de bekendste ontwerpers van Nederland. Hij staat bekend om zijn strakke lijnen, bescheidenheid en een klemtoon op verticaliteit. Behalve voor zijn beeldhouwwerken waarbij hij werkt met ronde vormen. Daarnaast ontwerpt Piet Boon ook woningen en hele woonwijken, zo ontwierp hij in 2006 een drijvende wijk nabij Almere.

De Kekke Barstoel van Piet Boon is een prachtige barkruk die mooi aansluit bij een hoge tafel of aan de bar. Kekke heeft een ruime keus aan stoffering zodat u altijd een passende uitvoering voor uw eigen woonruimte zult vinden. De zitting bestaat uit stof- lederstoorten met gestikte ruitvorming, het onderstel is gemaakt van gepoedercoat staal en is standaard mogelijk in zwart en wit. Tegen 10% meerprijs is iedere gewenste RAL-kleur leverbaar. Aan de achterkant van de zitting zit een elegante handgreep waarmee de barkruk makkelijk te verplaatsen is. De barstoel heeft een breedte van 54 cm., een totale hoogte van 88 of 103 cm. en een diepte van 54 cm. De zithoogtes van de 2 verschillende uitvoeringen zijn respectievelijk 69 en 84 cm.

De genoemde vanafprijs is op basis van een zwart onderstel, een zithoogte van 69 cm. en gestoffeerd met katoen uit stofgroep P1.

Gezien de vele verschillende uitvoeringsmogelijkheden waarin de Kekke Barstoel verkrijgbaar is, is deze stoel niet direct online te bestellen. Voor meer informatie over deze barstoel, of voor het bestellen daarvan verzoeken wij u ons offerteformulier te gebruiken.

Piet Boon Kekke Barstoel


✓ Verschillende uitvoeringen
✓ Stof of leder
✓ Gepoedercoat staal
✓ Zithoogte: 69 of 84 cm.
✓ Design: Piet Boon

Vragen over de Kekke Barstoel van Piet Boon?


Neem gerust contact met ons op wanneer u meer informatie wenst over de Piet Boon Kekke Barstoel.

Grote bestelling?
Wilt u een grote hoeveelheid producten bestellen? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan en bespreek de mogelijkheden met MisterDesign zakelijk.

Kenmerken
Materiaal Leder
Designer Piet Boon
Garantie 2 jaar
Merk Piet Boon
Diepte / Lengte 54
Breedte 54
Hoogte 88/103
Opties Gestoffeerd
Zithoogte 69/84
Bijlagen Productinformatie

Kekke Barstoel
Vanafprijs

Levertijd: 10 - 12 weken
€ 2.019

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven voor dit product.

Schrijf zelf een beoordeling

Kwaliteit