Ferm Living Kelim Rug Colour Triangles Vloerkleed Large

By Trine Andersen

Omschrijving

Het Ferm Living Kelim Rug Colour Triangles Vloerkleed Large is een ontwerp van Trine Andersen.

Trine Andersen heeft in 2005 het Deense Ferm Living opgericht. Begonnen met een collectie designbehang, inmiddels is het designlabel diverse succesnummers verder. Op het gebied van ontwerpen heeft Andersen zich inmiddels dan ook meer dan bewezen. Zowel zijzelf als het grote Ferm Living zijn bijzonder geliefd binnen designland. De populariteit komt vooral door de toegankelijkheid van de ontwerpen in combinatie met het duurzame en betaalbare karakter.

Ferm Living maakte haar start met een collectie designbehang, vanzelfsprekend gecreëerd door Andersen zelf. Vandaag de dag is de collectie van Ferm enorm uitgebreid en bevat het een veelzijdigheid aan voorwerpen en accessoires. Alle ontwerpen zijn geïnspireerd door de gebruikelijke Scandinavische stijl met een moderne twist. Om te voorkomen dat de ontwerpen achterhaald worden, worden zij allemaal voorzien van de meest prachtige grafische patronen. En juist die grafische patronen zijn een specialiteit van Andersen door haar achtergrond als grafisch ontwerper.

Het Kelim Rug Colour Triangles Vloerkleed Large van Ferm Living wordt voor 80% vervaardigd uit wol en voor 20% uit katoen. De grafische vormen en het ingetogen kleurenpalet zorgen voor een harmonieus geheel. Kelim is zowel over de rugleuning van de bank, liggend op de vloer als hangend aan de muur een decoratief element binnen uw interieur. De afmetingen van het vloerkleed bedragen 200 centimeter in breedte en 140 centimeter in lengte. Naast deze uitvoering is Kelim tevens verkrijgbaar in andere maten en patronen.

Ferm Living Kelim Rug Colour Triangles Vloerkleed Large


✓ Vervaardigd uit 80% wol en 20% katoen
✓ Verkrijgbaar in diverse maten en patronen
✓ Behorend tot de Kelim collectie
✓ Afmeting: b. 200 x l. 140 cm.

Vragen over het Kelim Rug Colour Triangles Vloerkleed Large van Ferm Living?


Neem gerust contact met ons op wanneer u meer informatie wenst over het Ferm Living Kelim Rug Colour Triangles Vloerkleed Large.
Wist u dat wij nu ook op geselecteerde artikelen Same Day Delivery en avondlevering aanbieden? Zo kunt u nog sneller genieten van uw aankoop.

Lees meer over de bezorgmethodes
Kenmerken
EAN Code 5704723008934
Productnr. 9133
Materiaal Wol
Designer Trine Andersen
Garantie 2 jaar
Merk Ferm Living
Diepte / Lengte 140
Breedte 200
Designer

Trine Andersen

Trine Andersen (1979) is afgestuurd grafisch ontwerpster en startte in 2005 met Ferm Living. Haar stijl is minimalistisch en grafisch met soms een Retro twist. Samen met haar man Martin heeft ze de dagelijkse leiding over Ferm Living. Trine en Martin hebben een zoon, August en wonen in Kopenhagen.

Trine Andersen

Kelim Colour Triangles
200 x 140 cm.

Levertijd: 1 - 3 weken
€ 269

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven voor dit product.

Schrijf zelf een beoordeling

Kwaliteit