Ferm Living Kelim Rug Colour Triangles Vloerkleed Small

By Trine Andersen

Omschrijving

Het Ferm Living Kelim Rug Colour Triangles Vloerkleed Small is een ontwerp van Trine Andersen.

Trine Andersen, oprichtster achter het meer dan succesvolle Ferm Living, heeft zich op het gebied van design en ontwerp inmiddels dik bewezen. De collectie van Ferm kent ondertussen vele toppers waarbij allen afkomstig zijn van de hand van Andersen. Inmiddels is zowel Andersen zelf als Ferm Living niet meer weg te denken uit de designwereld en kennen beiden een enorme populariteit, over de gehele wereld.

Ferm Living is in 2005 opgericht en gestart met de verkoop van een collectie designbehang, ontworpen door Andersen zelf. Dit bleek zo’n groot succes dat een voortzetting niet uit kon blijven. Ferm is in de verstreken jaren uitgegroeid tot een groot, mondiaal bedrijf met een waanzinnig grote collectie. De gehele collectie is gebaseerd op de traditionele Scandinavische vormgeving. Een moderne uitstraling is gegarandeerd door de steeds terugkerende grafische patronen waar ieder design mee gedecoreerd wordt. Bijzonder fraai!

Het Kelim Rug Colour Triangles Vloerkleed Small van Ferm Living bestaat voor 80% uit wol en 20% uit katoen. Het vloerkleed is voorzien van een patroon bestaande uit grafische vormen in een ingetogen kleurenpalet. Zowel bevestigd aan de muur als liggend op de grond of over de rugleuning van de bank is Kelim een decoratief element binnen uw interieur. De afmetingen van het Kelim vloerkleed bedragen 140 centimeter in breedte en 80 centimeter in lengte. Naast deze uitvoering is Kelim tevens verkrijgbaar in andere maten en patronen.

Ferm Living Kelim Rug Colour Triangles Vloerkleed Small


✓ Vervaardigd uit 80% wol en 20% katoen
✓ Verkrijgbaar in diverse maten en patronen
✓ Behorend tot de Kelim collectie
✓ Afmeting: b. 140 x l. 80 cm.

Vragen over het Kelim Rug Colour Triangles Vloerkleed Small van Ferm Living?


Neem gerust contact met ons op wanneer u meer informatie wenst over het Ferm Living Kelim Rug Colour Triangles Vloerkleed Small.
Wist u dat wij nu ook op geselecteerde artikelen Same Day Delivery en avondlevering aanbieden? Zo kunt u nog sneller genieten van uw aankoop.

Lees meer over de bezorgmethodes
Kenmerken
EAN Code 5704723008927
Productnr. 9132
Materiaal Wol
Designer Trine Andersen
Garantie 2 jaar
Merk Ferm Living
Diepte / Lengte 80
Breedte 140
Designer

Trine Andersen

Trine Andersen (1979) is afgestuurd grafisch ontwerpster en startte in 2005 met Ferm Living. Haar stijl is minimalistisch en grafisch met soms een Retro twist. Samen met haar man Martin heeft ze de dagelijkse leiding over Ferm Living. Trine en Martin hebben een zoon, August en wonen in Kopenhagen.

Trine Andersen

Kelim Colour Triangles
140 x 80 cm.

Levertijd: 1 - 3 weken
€ 105

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven voor dit product.

Schrijf zelf een beoordeling

Kwaliteit