Ferm Living Kelim Rug Vloerkleed Blue Triangles Large

By Trine Andersen

Omschrijving

Het Ferm Living Kelim Vloerkleed Blue Triangles Large is een van de nieuwe aanwinsten binnen de Ferm Living Kelim Collectie. De Kelim vloerkleden worden op een traditionele handmatige manier geweven middels de weeftechniek 'Punja'. Punja is één van de oudste weeftechnieken in de wereld. Daarnaast gebeurt ook het verven van de wol handmatig. Doordat de Kelim tapijten met de hand worden vervaardigd is elk tapijt uniek en is het onoverkomelijk dat er kleine variaties bestaan tussen de vloerkleden.

Voor de vervaardiging van de Kelim vloerkleden wordt gebruik gemaakt van Woolmark wol. Het merk Woolmark geeft aan dat het wol bestaat uit 100% scheerwol.

Ferm Living Vloerkleed Kelim Blue Triangles


✓ Met de hand vervaardigd
✓ Hoogwaardige kwaliteit
✓ Onderhoud: enkel stomen
✓ 80% wol en 20% katoen
✓ Woolmark Scheerwol

Wist u dat wij nu ook op geselecteerde artikelen Same Day Delivery en avondlevering aanbieden? Zo kunt u nog sneller genieten van uw aankoop.

Lees meer over de bezorgmethodes
Kenmerken
EAN Code 5704723001775
Productnr. 9153
Materiaal Wol
Designer Trine Andersen
Garantie 2 jaar
Merk Ferm Living
Diepte / Lengte 200
Breedte 140
Designer

Trine Andersen

Trine Andersen (1979) is afgestuurd grafisch ontwerpster en startte in 2005 met Ferm Living. Haar stijl is minimalistisch en grafisch met soms een Retro twist. Samen met haar man Martin heeft ze de dagelijkse leiding over Ferm Living. Trine en Martin hebben een zoon, August en wonen in Kopenhagen.

Trine Andersen

Kelim Vloerkleed
200 x 140 cm

Levertijd: 1 - 2 weken
€ 239

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven voor dit product.

Schrijf zelf een beoordeling

Kwaliteit