Knoll Bertoia

De Bertoia collectie van Knoll is ontworpen door de Italiaans-Amerikaanse ontwerper en beeldhouwer Harry Bertoia. In de jaren 50 ontwikkelde hij een reeks opmerkelijke stoelen voor Knoll, die al snel de aandacht trokken van designliefhebbers over de hele wereld. Wat deze stoelen zo speciaal maakt is met name de perfecte balans tussen vorm en functie. Een van de redenen waarom de Knoll Bertoia collectie zo geliefd is, is de ongeëvenaarde kwaliteit en duurzaamheid. Elk stuk wordt vervaardigd met aandacht voor detail en vakmanschap. Het meest iconische stuk uit de collectie is de Bertoia Diamond Chair. Deze stoel is een meesterwerk van minimalistisch design met een metalen structuur die doet denken aan een diamant. Bekijk de volledige Knoll Bertoia collectie bij MisterDesign.

9 items

9 items

Duurzame en kwalitatieve collectie van Knoll

De gebruikte materialen van de Bertoia collectie, zoals onder andere roestvrij staal, zijn van de hoogste kwaliteit. Dit zorgt voor een lange levensduur van de meubelen. Bovendien zorgt de tijdloze aantrekkingskracht van de collectie dat de meubels jarenlang relevant blijven. Het is niet alleen een investering in een stuk design, maar ook in een erfstuk dat van generatie op generatie kan worden doorgegeven.

Bertoia Diamond Chair

Misschien wel het meest bekende stuk uit de collectie is de Bertoia Diamond Chair. Deze stoel heeft een minimalistisch design en de vorm doet denken aan een diamant. De zitting is zorgvuldig geweven en biedt een comfortabele zitervaring. De Bertoia Diamond Chair is niet alleen een meubelstuk, maar ook een sculpturaal kunstwerk dat elke ruimte verheft.

Knoll Bertoia bij MisterDesign

MisterDesign is officieel dealer van het Amerikaanse Knoll. Hierdoor kunnen wij alle ontwerpen uit de collectie leveren. Wilt u graag een design van Knoll bij ons aanschaffen, maar ziet u de gewenste uitvoering momenteel niet online staan? Neem dan gerust contact met ons op en wij helpen u graag verder. Uiteraard bent u ook van harte welkom in onze winkels, waar onze interieurspecialisten u graag voorzien van meer informatie en advies voor uw interieur.