Knoll Klismos Chaise Longue

By Antonio Citterio

Omschrijving

De Knoll Studio Klismos Chaise Longue is een ontwerp van de Italiaanse designer Antonio Citterio. De Klismos collectie vertegenwoordigt modern design, alhoewel het klassieke design van Knoll Studio duidelijk terug te zien is in de ontwerpen. In het bijzonder is de nadruk gelegd op duurzaamheid. Antonio Citterio heeft voor deze collectie gebruik gemaakt van natuurlijke materialen zoals hout.

De Klismos Chaise Longue staat voor stijlvolle elegantie. De chaise longue kan naar ieders wens worden ingedeeld dankzij de armleuning die vrij gepositioneerd kan worden. De hoofdsteun is bevestigd aan het eikenhouten frame middels lederen koorden. Deze koorden zijn verkrijgbaar in een natuurlijke of zwarte kleur, afhankelijk van de houtafwerking van het frame, in naturel of zwart eikenhout. De basis bestaat uit een verweven katoenen koord in een natuurlijke of zwarte kleur, ook passend bij de kleur van het frame. Het is mogelijk om de chaise longue te bekleden met kussens met afneembare hoezen in stof of leder. De voorbekleding is vervaardigd uit katoenen canvas en veren wat zorgt voor een heerlijk zitcomfort. De opvulling hiervan is gemaakt van natuurlijk materiaal van plantaardige oorsprong.

De Klismos Chaise Longue heeft een diepte van 78,5 centimeter, een breedte van 187,5 centimeter en een totale hoogte van 92 centimeter. Vanwege de vele mogelijkheden heeft MisterDesign één variant geselecteerd welke direct te bestellen is: de chaise longue in naturel eikenhout met de Hermoso 01 stoffering. Interesse in een zwart frame of een andere stoffering? Neem gerust contact met ons op! Onze interieuradviseurs helpen u graag verder.

Knoll Studio Klismos Chaise Longue


✓ Zowel een modern als klassiek design
✓ Duurzaam ontwerp
✓ Staat voor stijlvolle elegantie
✓ Heerlijk zitcomfort

Vragen over de Klismos Chaise Longue van Knoll Studio?


Neem gerust contact met ons op wanneer u meer informatie wenst over de Knoll Studio Klismos Chaise Longue.

Dit artikel wordt bij u geleverd door onze eigen bezorgdienst. De meeste meubelen worden ook door onze bezorgers gemonteerd. Na ontvangst van uw bestelling nemen we contact met u op voor een leverafspraak.

Daan - Logistics
Kenmerken
Materiaal Hout
Designer Antonio Citterio
Garantie 2 jaar
Merk Knoll
Diepte / Lengte 78,5 cm.
Breedte 187,5 cm.
Hoogte 92 cm.
Opties Buiten te gebruiken, Gestoffeerd
Zithoogte 42 cm.

Klismos Chaise Longue

Naturel Eiken - Hermoso 01

Levertijd: 7 - 8 weken
€ 11.095

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven voor dit product.

Schrijf zelf een beoordeling

Kwaliteit